Baltoji mišrainė:

  • Šaldyti arba žali žirneliai
  • Morkos, tarkuotos ir marinuotos citrinų sultyse
  • Poras
  • Raugintas ir šviežias agurkai
  • Cukinija

Mišrainę galima gardinti saulėgrąžų daigais, druska ir traiškytais juodaisiais pipirais.

Veganiška baltoji mišrainė

Baltosios mišrainės majonezas ruošiamas taip:

  • Viena dalis – anakardžių riešutų
  • Viena dalis – saulėgrąžų
  • Viena dalis – vandens

Viską sumalti trintuve, pagardinti česnako skiltele, citrinos sultimis, ciberžole. Druska sujungti visus skonius. Skanaus.

Veganiška baltoji mišrainė
Veganiška baltoji mišrainė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)