Dar viena pusryčių idėja – iš Vaidos Kurpienės tinklaraščio Sulieknek.lt.

Avižinė košė su žemės riešutų sviestu

Reikės:

  • 60 g smulkintų avižų
  • 18 g žemės riešutų sviesto
  • 0,5 g druskos
  • vandens

Gaminimo žingsniai:

  1. Vakare užmerkti kruopas šaltame vandenyje.
  2. Ryte kruopas užvirti, vos užvirus išjungti ir palikti brinkti 20–30 minučių, kol kruopos bus tinkamo minkštumo, bet vis dar kramtomos konsistencijos.
  3. Įdėti žemės riešutų sviesto, viską gerai išmaišyti.

Skanių sveikų pusryčių!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)