Receptas Nr. 1

Ryte dar nieko nevalgę išgerkite tokio gėrimo: į stiklinę šilto vandens įspauskite pusės citrinos sultis, pridėkite vieną šaukštelį medaus ir žiupsnelį malto imbiero. Gerai išmaišykite ir išgerkite likus pusvalandžiui iki valgio.

Receptas Nr. 2


Trintuvu sutrinkite vieną nedidelį agurką ir saliero stiebą, užpilkite 1,5 stiklinės vandens. Jei norite, galite įberti žiupsnelį druskos. Gurkšnokite šį kokteilį visą dieną nedidelėmis porcijomis.

Receptas Nr. 3


Išspauskite sultis iš vienos citrinos, apelsino ir morkos. Atskieskite stikline mineralinio vandens. Mažais gurkšneliais išgerkite šį antioksidantų kupiną kokteilį likus pusvalandžiui iki valgio.

Receptas Nr. 4


Atpjaukite maždaug 5 cm šviežios imbiero šaknies, ją nulupkite ir susmulkinkite. 10 minučių pavirkite imbierą 1 l vandens. Nukelkite nuo viryklės, įmeskite į puodą 10 erškėčio uogų. Kai nuoviras atvės, įberkite žiupsnį cinamono ir, jei norite, pridėkite medaus.

Receptas Nr. 5


Supjaustykite obuolį plonomis skiltelėmis, apibarstykite šaukšteliu cinamono ir užpilkite trimis stiklinėmis vandens. Gautą morsą padėkite į šaldytuvą ir nedidelėmis porcijomis gurkšnokite visą dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)