Be jau įprastų rubrikų ALFAS OUT, ALFAS LIVE bei TOP žiūrovai galės džiaugtis ir trimis naujomis bei dar įdomesne laidos grafika.

„ALFAS GO rubrikoje rasite sveikesnių receptų alternatyvų įprastiems patiekalams, jei ieškote įdomesnių ir nenuobodžių idėjų. Šioje rubrikoje – tik tai, kas sveika, maistinga, o svarbiausia – skanu, – pasakoja laidos vedėjas. – Dar viena nauja rubrika vadinsis ALFAS LT. Ar visi mes žinome, kaip patobulinti lietuvių mėgstamus patiekalus? Čia atskleisiu kur kas įdomesnių jų versijų: šaltiena, čeburekai, patiekalai iš bulvių, balandėliai ir begalė tradicinių patiekalų. Trečioji nauja rubrika – ALFAS 5, kur kiekvienas receptas susidarys vos iš 5 ingredientų bei kitokiu požiūriu į juos. Ką tai reiškia? Kad bus nebrangu, greita ir sužinosite, kaip mažai skonio prasme gali būti daug.“

Vištienos piršteliai pagal Alfą Ivanauską

Garsus kulinaras liks ištikimas savo principams – rinksis tokius produktus, kurių kiekvienas žiūrovas galėtų nesunkiai rasti savo namuose ar parduotuvėje, ir jiems pritaikys tokius receptus, kad virtuvėje netektų užtrukti pernelyg ilgai. Norite kiniško maisto? Nebūtina jo sakytis į namus, nes Alfas parodys, kaip greitai jo galite pasigaminti namie su draugais ar šeima. Užsimanėte bulvinių blynų? Idėjų moderatorius Alfas lankysis pas žinovus, kurie parodys, kaip juos galima visiškai lengvai pasigaminti – šilkinius, purius ir geriausius sostinėje.

„Tai – ilgiausia kulinarinė laida Lietuvos istorijoje. Džiaugiuosi, kad toliau kartu su DELFI galime tęsti tokį unikalų projektą. Kasdien rodysime po vieną įdomią laidą, o šeštadienį LIVE metu, kuris sutraukia ir iki 200 000 žiūrėtojų, kaip jau įprasta, populiariausias iš jų apjungsime ir kartu su laidos svečiais gvildensime labai aktualią kulinarinę temą, eksperimentuosime ir provokuosime skonio receptorius“, – sako A. Ivanauskas.

Daugiau nei milijono peržiūrų vien DELFI TV kanale per mėnesį sulaukianti laida antrąjį sezoną pradės nuo gardžiausių patiekalų: naminiai vištienos piršteliai, kiniška vištiena, kokosinis obuolių pyragas, mėsainis, tinginys, picos draugų vakarėliui, sveikuoliškos ir gardžios užtepėlės, putliausi šilkiniai bulviniai blynai Lietuvoje, naminė karamelė... Žiūrėkite ir visko užsimanysite!

Nuo pirmadienio iki sekmadienio DELFI TV eteryje bus mušami visi žiūrimumo rekordai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)