Anglijoje marinuoti kiaušiniai labai populiarūs. Nors kiekviename prekybos centre jų apstu, nedrįsau jų pirkti ir ragauti, tačiau nusprendžiau pasigaminti pati. Šie kiaušiniai puikiai išsilaiko kelias savaites, jų išvaizda nepakinta, o ir skonis puikus“, – pasakoja tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta Kudopčenkienė ir dalijasi marinuotų kiaušinių receptu.

Odeta Kudopčenkienė

Odetos marinuoti kiaušiniai

Ingredientai: 6 virti kiaušiniai, 4 krapų šakelės, 2 česnako skiltelės, kelios aitriosios paprikos, 1 stiklinė acto, 1 stiklinė vandens, 1 šaukštelis druskos, 1 šaukštelis cukraus, 1 šaukštelis garstyčių sėklų, keli juodieji pipirai.

Gaminimo eiga: užviriname vandenį ir dedame druską bei cukrų. Maišome kol ištirps. Į švarius stiklainius sudedame likusius ingredientus, užpilame vandeniu ir actu. Užsukame stiklainį ir dedame į šaldytuvą parai. Skanaus!

Odetos Kudopčenkienės receptas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)