Ypač puiku, jeigu namuose turite keramikinę keptuvę, mat ingredientai prie jos nepridega.

Reikės:

(2 porcijos)

200 g grikių lakštinių
nedidelių pomidorų
terijakio padažo pagal skonį
2 v. š. kokosų pieno
1,5 vnt. vištienos filė
2 skiltelių česnako
150 g pievagrybių
2 salierų stiebų

Paruošimas:

1. Išvirkite grikių lakštinius, paskui supilkite į kiaurasamtį ir leiskite apdžiūti.
2. Į keramikinę keptuvę įpilkite šiek tiek vandens, padėkite ant didelės ugnies ir pora minučių palaukite. Paskui ugnį sumažinkite iki vidutinės ir suberkite smulkiai supjaustytą česnaką.
3. Po minutės suberkite ir smulkiai supjaustytą vištienos filė, uždenkite ir kaitinkite apie šešias–septynias minutes.
4. Smulkiai supjaustykite daržoves. Į tą pačią keptuvę pirmiausia suberkite salierus. Neuždengę kepkite apie keturias minutes. Tuomet supilkite visas likusias daržoves (pomidorus ir pievagrybius). Kepkite dar septynias minutes taip pat neuždengę dangčio.
5. Sudėkite išvirtus lakštinius, šiek tiek sumažinkite ugnį ir pagal skonį įpilkite terijakio padažo.
6. Po keturių minučių įpilkite du valgomuosius šaukštus kokosų pieno ir kaip reikiant išmaišykite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)