Internete „Maisto mėgėja“ pasivadinusią Kristiną Naturjevienę seka daugiau nei 80 tūkst. žmonių. Karmėlavoje gyvenanti moteris pasakoja, kad maisto gaminimas jau seniai tapo jos pomėgiu, džiuginančiu ne tik ją, bet ir jos šeimą. Šįkart Kristina dalijasi blynų receptu.

„Šie blynai tikrai patiks visiems blynų mėgėjams! Purūs, minkšti ir puikiai derantys su šviežiomis uogomis ar uogiene. Puikus pasirinkimas pusryčiams, o ir pagaminami greitai ir lengvai!

Kristina Naturjevienė

Jei šaldytuve turite grūdėtos varškės, išsikepkite šių nuostabių blynų, kurie puikiai tiks ir Užgavėnėms!“, – džiaugiasi Kristina ir dalijasi savo receptu.

Blynai su grūdėta varške

Ingredientai (18–20 vnt.): 3 kiaušiniai, 2 v. š. cukraus, 6 v. š. aliejaus, 400 g grūdėtos varškės (7 proc. riebumo), 160 g miltų, 1 a. š. kepimo miltelių.

Gaminimo eigą galite pamatyti vaizdo įraše.

Daugiau Kristinos receptų galite rasti internetiniame puslapyje www.maistomegeja.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją