„Gardus, purus ir minkštas biskvitinis sluoksniuotas varškės pyragas. Pagaminamas labai paprastai ir greitai! Ingredientai visiems gerai žinomi ir daugelis turi juos savo šaldytuve, reikės tik nusipirkti daugiau varškės.

Mano šeima ir draugai šį pyragą įvertino 10 balų! Tad jeigu ieškote skanaus ir greitai pagaminamo varškės pyrago, labai rekomenduoju išbandyti šį receptą.

Kristina Naturjevienė

Dažnai kepu šį pyragą kai keliaujame į išvyką, nes jis gardus tiek šiltas, tiek atvėsęs. Skonis išlieka puikus ir kitą dieną, todėl drąsiai kepkite pyragą iš vakaro“, – siūlo Kristina ir dalijasi savo receptu.

Varškės pyragas

Ingredientai (kepimo forma 24x32 cm dydžio): 500 g varškės (9 proc. riebumo), 4 kiaušinių, 10 v. š. cukraus, 9 v. š. aliejaus, 9 v. š. pieno, 12 v. š. miltų, 2 a. š. kepimo miltelių, 0,5 a. š. druskos.

Gaminimo eigą galite pamatyti vaizdo įraše.

Daugiau Kristinos receptų galite rasti internetiniame puslapyje www.maistomegeja.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją