Šį šeštadienį TV3 televizijos žiūrovus žadins ir į kulinarinę kelionę kvies laida „Virtuvės istorijos“, laidos vedėjai gamins visiems puikiai pažįstamus šventinio stalo patiekalus, tačiau patobulintus moderniais akcentais ir šiuolaikiškais skoniais: Ilona ruoš baltą mišrainę su avokadais ir virtu kumpiu, o Dilanas obuolių sultyse mirkys silkę bei ją patieks su šeivamedžio sirupe marinuotais moliūgais ir burokėliais.

Balta mišrainė su avokadais ir virtu kumpiu

„Visgi, asmeniškai pats nesu didelis tradicinių lietuviškų patiekalų gerbėjas, juos valgau tik per Kūčias, jog su mama nereiktų pyktis. Tačiau ši Dilano ruošta silkė tikrai nustebino. Lai neįsižeidžia tie, kurių silkes esu ragavęs, bet ši buvo skaniausia“, – pagyrų laidoje negailėjo laidos svečias.

Dilanas Dampella Gamage

Dilanas mielai sutiko pasidalinti savo išskirtinės silkės receptu:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)