Surinkome jums puikų uogienių su slyvomis rinkinuką.

Jau pavadinimas žada neįprastą, gal kiek egzotišką skonį. Ir išties ši uogienė labiau kaip pagardas, mat puikiai tinka prie mėsos ir sūrio.

Išsivirus tokios uogienės tik ir laukti darganoto rudens. Vos prasukus šios uogienės stiklainį nosį maloniai pakutens čiobrelio kvapas.

Uogienė tikriems gurmanams. Nei namiškiai, nei į svečius netikėtai užsukę svečiai negalės patikėti, kad ši uogienė – virta jūsų, o ne pirkta kurioje nors gurmaniškų produktų krautuvėlėje.

Ko gero, tai pats paprasčiausias receptas, kurį tik įmanoma sugalvoti. Nepaisant to, skonis nuo to tikrai nenukentės, o dėl puikaus rezultato bus garantuotas net virtuvės naujokas.

Naujas skonių duetas skamba viliojančiai, tiesa? Bruknės šiai uogienei suteiks ne tik papildomo skonio, bet ir tekstūrą.

Dar vienas receptas, kuriame karaliauja slyvų ir obuolių draugystė. Rinkitės labiausiai patikusį ir bandykite!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)