Tai – pirmasis Lietuvos istorijoje savaitinis tiesioginis kulinarinis šou, kurį Alfas transliuos iš namų. Kaip iš paprastų produktų – to, ką žmonės turi savo šaldytuvuose ir spintelėse – galima greitai pasigaminti patiekalų, kuriuos valgys visa šeima. Kiekvieną vakarą Alfas pasakys, ką kitą dieną gamins ir kokių lengvai randamų produktų žmonės turi turėti su savimi, kad galėtų kartu linksmai gaminti. Žmonės bus skatinami siųsti nuotraukas iš savo virtuvių, kaip jiems pavyko patiekalas. Alfas tiesioginės transliacijos metu kuriam nors iš žiūrovų paskambins ir apdovanos prizais.

Alfo didysis kulinarinis šou

„Šiuo metu karantino sąlygos suteikia galimybę pažvelgti į kulinarinės laidos kūrimą ir filmavimą kitu kampu, todėl džiaugiuosi, kad ir toliau Delfi portalas sutiko su šia beprotiška mano mintimi ir suteikė prime time – geriausią eterio laiką – kurio metu noriu visiems parodyti, kaip paprasta ir lengva sukurti patiekalą visai šeimai“, – apie naująjį kulinarinį šou pasakoja virtuvės mitų griovėjas Alfas, 2017 m. ilgiau nei parą vedęs tiesioginę laidą, kurią agentūra „Factum“ pripažino ilgiausia Lietuvoje tiesiogine televizijos laida ir įtraukė į Lietuvos rekordų knygą.

Žiūrovų lauks tiesioginiai pokalbiai (face call) su žymiausiais Lietuvos žmonėmis, bus galima tiesiogiai bendrauti su šefu, uždavinėti jam klausimus ir kartu gaminti tą patį patiekalą. Čia negalios jokie perfilmavimai, nebus pagražinimų – viskas iš Alfo virtuvės ir tik tiesiogiai. Po laidos žiūrovai galės parodyti savo kulinarinius rezultatus ir laimėti įvairiausių prizų. Patys ištikimiausi žiūrovai pretenduos į ištaigingą didįjį laimėjimą – daugiau nei 2 000 Eur kainuojančią naujausią išmaniąją orkaitę.

Vakaro metu jūsų laukia toks meniu: išmoksite įdomiai ir nebrangiai pagaminti spagečius, kokakolos ledus, labai greitai ir visąlaik pavykstantį obuolių pyragą. Laukia įvairiausios staigmenos bei naudingiausi patarimai. Susitikime jau šįvakar tikrajame kulinariniame realybės šou „Vienas namuose“ nuo 18.30 val.! Transliaciją stebėti galite ČIA.

Alfo didysis kulinarinis šou
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)