Nekaloringo piemenėlių pyrago receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.
Reikės:
Gaminimas:
- Bulves nuskuskite ir sudėkite virti.
- Česnaką ir svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite viename šaukšte ghee sviesto.
- Kai jie pagels, sudėkite faršą, kepinandami jį dažnokai pamaišykite. Kai jis taps birus, sudėkite tarkuotas morkas ir šiaudeliais pjaustytą baklažaną, pagardinkite pipirais, druska, maltos paprikos milteliais.
- Pomidorą supjaustykite kubeliais ir sukrėskite į keptuvę, įpilkite šlakelį vandens. Troškinkite, kol visos daržovės suminkštės.
- Į išvirusias bulves įpilkite pieną ir sugrūskite iki vientisos košės.
- Į kepimo indą supilkite troškintas daržoves ir mėsą, ant jų užtepkite bulvių košę ir pabarstykite sūriu.
- Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min., kol bulvių kepurėlės apskrus.
Skanaus!
Tinklaraštis „Lieknos bitės“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (4)