Reikės:

  • 150 g anakardžių;
  • 70 g kokosų drožlių + apvoliojimui;
  • 1 šaukšto tarkuotos citrinos žievelės;
  • 2 šaukštų citrinos sulčių;
  • 3 šaukštų klevų sirupo ar medaus;
  • kelių lašų vanilės (nebūtina, bet bus tik skaniau).


Viską sudedame į maisto trintuvą ir sutriname iki vientisos konsistencijos. Rankomis formuojame rutuliukus ir apvoliojame kokosų drožlėse.

Skanaus!

Rutuliukai iš anakardžių ir kokosų drožlių

Receptu dalijasi tinklaraštis Wise taste.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)