Būtent tokius – geltonus, žalius ir raudonus mėsainius pagamino ir pristatė virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas, rašoma atsiųstame pranešime. Anot jo, trys pagrindiniai mėsainių ingredientai – bandelė, padažas ir paplotėlis.

Tiesa, jis juokiasi, kad kitos trys sudedamosios mėsainio dalys yra ne ką mažiau svarbios. Kokios jos? Apetitas, burna ir skrandis!

R. Bolgovo tikinimu, turint bandelę ir padažo galima pasigaminti kokį tik norisi mėsainį. „Tas vadinamas paplotėlis gali būti ir iš mėsos, ir iš žuvies ar daržovių. Praktiškai iš bet ko, ką tuo metu turime šaldytuve“, – vardijo virtuvės šefas.

„Lietuviškos trispalvės skonio“ vakarienės metu Ruslanas susirinkusius svečius vaišino trispalviais mėsainiais, kurių tešlą padėjo nuspalvinti kone kiekvienos šeimininkės namuose randami ingredientai. Raudoną spalvą tešlai suteikė burokėliai, žalią – špinatai, krapai ir petražolės, o geltoną – karis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)