Produktai tešlai:

200 g miltų,
100 g sviesto,
1 šaukštas cukraus,
1 kiaušinis,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
žiupsnelis druskos.

Produktai įdarui:

200 g varškės,
200 g grietinės,
150 g cukraus,
3 prinokę bananai,
1,5 šaukšto miltų,
truputį vanilinio cukraus.

Kaip gaminti:

1. Kambario temperatūros sviestą sutrinkite su cukrumi ir kiaušiniu. Įberkite druskos, su kepimo milteliai sumaišytus miltus, užminkykite minkštą tešlą.

2. Tešlą sudėkite į 24 m diametro kepimo formą, pusvalandžiui įdėkite į šaldytuvą.

3. Varškę sutrinkite su bananais, grietine, vaniliniu cukrumi ir cukrumi. Suberkite miltus, gerai išmaišykite.

4. Likusius bananus supjaustykite kubeliais, sudėkite į tešlą, ant viršus užpilkite varškės masę.

5. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Paskui palikite atvėsti iki kambario temperatūros, o tada įdėkite į šaldytuvą.

6. Prieš patiekdami į stalą apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)