„Patiekalus iš kiaušinių gaminu gana dažnai, tačiau mano patiekalai yra ir labai paprasti. Dažniausiai vis dėlto gaminu savo firminę kiaušinienę, kuriai pagaminti reikės keletos kiaušinių (priklausomai nuo valgančiųjų skaičiaus), mėgstamų pipirų, paprikos, avokadų ir šampinjonų.

Tiesą sakant, daug kas nustemba pamačius, jog į kepamus kiaušinius dedu ir smulkintą avokadą. Kiaušinių neplaku ir tiesiog viską kartu iškepu. Jei turiu dar ir pieno, pasigaminu taip vadinamą baltą kiaušinienę, kurią gaminant kiaušiniai tiesiog išplakami“ – apie savo mėgstamą patiekalą pasakojo patyręs keliautojas ir laidų apie keliones „Delfi TV“ eteryje kūrėjas.

Receptų receptai

„Delfi TV virtuvė“, kurioje filmuojama laida „Receptų receptai“, veikia verslo centre „Vertas“, esančiame Gynėjų g. 16, Vilniuje. Norintieji šioje erdvėje filmuoti savo maisto šedevrus, daryti pristatymus ar kitus renginius, jau dabar gali rašyti el. paštu rinkodara@delfi.lt.

„Delfi TV“ eteryje laidą „Receptų receptai“ galite stebėti kiekvieną šeštadienį 9.30 val. „Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją