Viskas, ko reikia, tai pasidalinti mėgstamiausiu savo pusryčių receptu. Galbūt kas rytą susitepate ypatingų sumuštinių, kepate puriausią omletą, o gal tiesiog greit sukertate dubenėlį jogurto su skrudintais dribsniais? Nufilmuokite, kaip gaminate savo ryto patiekalą, o video atsiųskite mums patogiai jį įkeldami į mūsų sistemą arba naudodamiesi „WeTransfer“ sistema siųskite adresu maistas@delfi.lt, nepamiršę pavadinime įrašyti „Pusryčių konkursas“.

Originaliausio ir daugiausia simpatijų sulaukusio recepto autorius bus apdovanotas dar iki šv. Velykų. Taigi, pasiraitokite rankoves ir įsileiskite mus į savo virtuvę!

Su mūsų dovanojamu virtuviniu kombainu galėsite išbandyti daugybę receptų: kepti naminę duoną, pyragus, daryti gėrimus ir dar daugiau! Tai kompaktiškas rinkinys, padėsiantis išpildyti jūsų idėjas!

  • Dviejų metalinių menčių plaktuvas grietinėlei ir kiaušinių baltymams – puikiai išplakami kiaušinio baltymai (tūris padidėja iki 600 %) ir grietinėlė (tūris padidėja iki 200 %).
  • Metalinis minkymo kablys, tinkantis duonos tešlai, greitai suformuoja tešlą iš jūsų produktų. Suformavus tešlą metalinis minkymo kablys apdoroja tešlą reikiama jėga ir leidžia iškepti gardžią duoną.
  • „PowerChop“ technologija – smulkiai supjaustyti produktai. Ašmenų formos, pjovimo kampo ir vidinio indo derinys leidžia gerai supjaustyti tiek minkštus, tiek kietus produktus. Be to, juo lengva paruošti tyres ir sumaišyti pyragų tešlą.
  • Porcijoms visai šeimai: XL dydžio dubenyje vienu metu galima apdoroti didelį kiekį, pavyzdžiui, 7 porcijas sriubos, 7 kiaušinio baltymus, 1,7 kg tešlos. 2,2 l maišytuvu lengvai ir greitai paruošite 5 vaisių kokteilio porcijas.
  • Citrusinių vaisių spaustuvas ir 6 stiklinių sulčiaspaudė su metaliniu sietu. Šis virtuvės kombainas turi profesionalų sulčių spaudimo priedą.
  • Ergonomiško dizaino įrenginys užima mažai vietos, jį greičiau išplausite.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)