Vakaro metu susirinkę svečiai skanavo specialiai šiam renginiui paruoštus patiekalus ir leidosi į gurmanišką kelionę po įvairias Europos šalis – nuo šaltosios gazpacho sriubos iš Ispanijos Andalūzijos regiono, „Foie gras“ iš Prancūzijos, itališkos virtuvės šedevru vadinamo „Vitello Tonnato“ iki pagrindinio patiekalo – kepto aštuonkojo, atkeliavusio iš Viduržemio jūros regiono. Desertui šventės organizatoriai pakvietė sugrįžti į Lietuvą ir paragauti tradiciško lietuviško medučio. Prie visų patiekalų buvo someljė specialiai parinkti ir priderinti vynai.

„Gurmanų gildija“ tris mėnesius trukusį karantiną nutraukė gurmaniška vakariene Valakampių pušyne

„PineWood“ baras-restoranas duris atvėrė beveik prieš metus, liepos mėnesį. Inga Malinauskienė, šio baro-restorano savininkė ir įkūrėja, taip pat Gurmanų gildijos narė džiaugėsi, kad į vakarienę susirinko tiek daug garbių svečių, kurie negailėjo komplimentų jos sukurtai gamtos, poilsio ir skonių oazei.

„Gurmanų gildija“ tris mėnesius trukusį karantiną nutraukė gurmaniška vakariene Valakampių pušyne

„Šis mano projektas pareikalavo tikrai daug jėgų ir pastangų. Juk vien idėjos neužtenka, ją reikia įgyvendinti. Bet tai buvo labai įdomus ir prasmingas procesas“, – sako Inga Malinauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt