Avokadų mišraine įdaryti kiaušiniai

Ingredientai: 6 kiaušiniai, avokadas, pusė žaliosios citrinos, kuokštas kalendros, skiltelė česnako, sauja saulėje džiovintų pomidorų, pusė šaukštelio svogūnų miltelių, druskos ir pipirų pagal skonį.

Gaminimo eiga: kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite trynius. Trynius sudėkite į dubenį kartu su supjaustytu gerai prinokusiu avokadu, išspaustu česnaku, išspaustomis citrinos sultimis ir prieskoniais. Viską sutrinkite elektriniu trintuvu. Į kiaušinių ir avokadų tyrę sudėkite smulkiai supjaustytus džiovintus pomidorus, smulkiai supjaustytą kalendrą ir gerai išmaišykite. Masę sudėkite į kiaušinio baltymų duobutes. Skanaus!

Avokadų mišraine įdaryti kiaušiniai

Šprotais įdaryti kiaušiniai

Ingredientai: 6 kiaušiniai, indelis šprotų aliejuje, 2 šaukštai majonezo, sauja laiškinio česnako, druskos ir pipirų pagal skonį.

Gaminimo eiga: kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite trynius. Aliejuje konservuotus šprotus nuvarvinkite, nupjaukite uodegas ir sutrinkite su tryniais. Įdėkite majonezo, įberkite druskos, pipirų ir smulkiai pjaustyto laiškinio česnako, viską išmaišykite. Įdarą dėkite į baltymų puseles. Skanaus!

Šprotais įdaryti kiaušiniai

Tuno mišraine įdaryti kiaušiniai

Ingredientai: 6 kiaušiniai, indelis tuno savo sultyse, šaukštas majonezo, 6 žaliosios alyvuogės, trečdalis saldžiosios raudonosios paprikas, sauja laiškinio česnako, pipirų pagal skonį.

Gaminimo eiga: kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite trynius. Trynius sumaišykite su nusunktu tunu, pipirais ir majonezu. Tuną su kiaušiniu sudėkite į baltymų puseles. Alyvuoges supjaustykite griežinėliais, papriką supjaustykite labai smulkiais kubeliais, laiškinius česnakus supjaustykite. Papuoškite kiaušinių įdaro viršų. Skanaus!

Tuno mišraine įdaryti kiaušiniai

Pievagrybiais įdaryti kiaušiniai

Ingredientai: 6 kiaušiniai, 8 pievagrybiai, pusė svogūno, trečdalis saldžiosios raudonosios paprikos, šaukštas majonezo, druskos ir pipirų pagal skonį.

Gaminimo eiga: kiaušinius kietai išvirkite, palaukite kol atvės, nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite trynius. Pievagrybius, svogūną ir papriką smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste. Pagardinkite pipirais ir druska. Keptus pievagrybius sumaišykite su tryniais ir majonezu. Įdarą sudėkite į baltymų puseles. Skanaus!

Pievagrybiais įdaryti kiaušiniai

Krabų lazdelėmis ir sūriu įdaryti kiaušiniai

Ingredientai: 6 kiaušiniai, 4 krabų lazdelės, 50 g fermentinio sūrio, šaukštas majonezo.

Gaminimo eiga: kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite ir nulupkite, perpjaukite pusiau, išimkite trynius. Į trynius sudėkite tarkuotą sūrį ir smulkiai pjaustytas krabų lazdeles, sumaišykite su majonezu. Įdarą sudėkite į baltymų puseles. Skanaus!

Krabų lazdelėmis ir sūriu įdaryti kiaušiniai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją