Šio Prancūzijoje nuo 1900 metų leidžiamo restoranų vadovo, laikomo maitinimo įstaigų vertinimo tarptautiniu standartu, pirmasis Maskvai skirtas leidimas tradiciniais raudonais viršeliais buvo pristatytas per šiame mieste surengtą ceremoniją.

Du restoranai – „Twins Garden“ ir „Artest“ – pelnė po dvi žvaigždutes, o kiti septyni – po vieną. Tačiau nė viena įstaiga nebuvo pagerbta aukščiausiu trijų žvaigždučių įvertinimu.

Tarp gavusių vieną žvaigždutę buvo „White Rabbit“, kurio virtuvės vadovas Vladimiras Muchinas pasirodė televizijos „Netflix“ dokumentinių filmų ciklo „Šefo stalas“ (Chef's Table) vienoje iš serijų. Žvaigždutes taip pat pelnė restoranai „Selfi“, „Beluga“, „Grand Cru“, „Biologie“, „Sachalin“ ir „Savva“.

„Michelin“ rekomendavo iš viso 69 Maskvos restoranus. Rusijos sostinė ilgą laiką buvo laikoma gastronomine dykuma, bet dabar padėtis šioje srityje atrodo gerėjanti.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)