Jau nuo šio pirmadienio Alfas pradėjo savo kalėdinių laidų ciklą, kuriose gamins skirtingus patiekalus visoms ateinančioms šventėms.

Alfo Ivanausko interaktyvi knyga

Pirma laida buvo skirta Kūčioms, joje šefas atskleidė, kaip pasigaminti kūčiukus per vieną minutę, naujausią savo gaivios silkės receptą ir karšto bei traškaus grybų pyrago receptą.

O kitą pirmadienį laidoje galėsite pamatyti Kalėdų pirmajai dienai skirtus receptus.

Alfo Ivanausko interaktyvi knyga

Didelio populiarumo sulaukė ir daugiau nei 100 tūkstančių peržiūrų surinko pirmoji Alfo online kulinarinė knyga „Alfas vienas namuose“, išleista pirmojo karantino laikotarpiu. Paskatintas šios knygos sėkmės šefas sukūrė antrąją knygos dalį, kurioje rasite daugiau nei 100 receptų skirtų gražiausioms metų šventėms: nuo advento laikotarpio iki Naujųjų metų.

Alfo Ivanausko interaktyvi knyga

Atskleisime, kad knygoje rasite ne tik patiekalų receptų, bet ir valgomų dovanų rekomendacijų. Sužinosite, kaip pasigaminti apetitą žadinančias vainikų dekoracijas, kaip skirtingai paruošti Kūčių karalienę silkę, iškepti burnoje tirpstantį ančiuką ar žadą atimantį kalėdinį desertą. Ir nesvarbu, kur būsite: savo telefone, plančetėje ar kompiuteryje – čia visada rasite visą šventinį meniu.

Alfo Ivanausko interaktyvi knyga
Alfo Ivanausko interaktyvi knyga

Ši knyga padės Jums keliauti net ir šiuo laikotarpiu, kai esame skatinami likti namuose. Neišeidami iš savo virtuvės galėsite atsirasti kitame žemyne, šalyje ar net mieste.

Pirmąją kalėdinę laidą galite pamatyti čia:

Alfo Ivanausko interaktyvi knyga
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)