• 1 svogūno
  • 1 nuvalyto sviestinio moliūgo
  • 100 g kreminio tepamo ožkų sūrio
  • Daržovių arba vištienos sultinio
  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

1. Į puodą įpilkite šlakelį aliejaus.

2. Supjaustykite svogūną ir suberkite į gerai įkaitintą aliejų.

3. Moliūgą supjaustykite mažesniais gabalėliais ir dėkite prie apkepto svogūno.

4. Kai moliūgas apkeps, užpilkite sultinio ir virkite, kol moliūgas sutiš. Sultinys turi apsemti moliūgą. Virkite apie 20 min. Jei matote, kad daržovių sultinys baigia išgaruoti, papildykite vandeniu.

5. Išvirusią sriubą supilkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki kreminės konsistencijos.

6. Tuomet į trintuvą sudėkite ožkų sūrį ir dar šiek tiek patrinkite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)