Šiemet, kaip ir kasmet, t. y. tradiciškai metams baigiantis, Alfas pristato kulinarinę knygą. Tiesa, šįkart jos dvi – tai „Alfas (ne) vienas namuose. Kalėdos II“ ir „Malda skoniui“. Pirmoji – virtuali, pasiekiama visiems ir kiekvienam visiškai nemokamai, ir iš visų pasaulio kampelių. Tai Alfo ir jo komandos dovana ir Delfi skaitytojams. Antroji – nišinė, ekskliuzyvinė, riboto leidimo (vos 500 vienetų) tikra knyga, kurią Alfas asmeniškai įteiks ją įsigijusiam žmogui.

„Alfas (ne) vienas namuose. Kalėdos II“

Abi knygos – unikalios Kalėdinės dovanos. Ši dalis – tai sentimentas ir komplimentas tradicijai. Visa kita yra labai netradicinė, neįprasta, netikėta ir sumani provokacija.

Kalėdos palauks!

„Kalėdos palauks, nes kasdienybę verta mylėti labiau nei šventes“. Toks – gana paradoksalus, yra šios, šventinių receptų pilnos, kulinarinės knygos moralas.

Kiekviename virtualios knygos atvarte – apetitiškiausių patiekalų nuotraukos: norisi viską mesti ir skubėti gaminti. Tačiau lyg prieštaraudamas gardžių šventinių pasiūlymų srautui ir spaudimui „skubėti, kad spėtumėte“ Alfas ragina elgtis kitaip ir „nešokti“ į šventinį maratoną. „Niekur neskubėkime ir neskaičiuokime, kiek dienų liko iki Kalėdų, kiek ko jau nupirkome ir kiek pagaminome, o kiek – dar ne. Visiškai nesvarbu, kiek patiekalų bus ant Kūčių stalo. Užteks ir vieno, bet labai ypatingo. Svarbiausia, kad prie stalo būtų Meilė. Jūsų Meilė tiems, kurie valgys patiekalą, kurį jūs pagaminote, Meilė, kuriai jį gaminote, ir visi mylintys jus ir tai, ką jiems duodate. Pasilikite jėgų kasdienybei, nes tikrosios Kalėdos ateina kaip tik tada, kai namo sugrįžta Meilė. Būkite jai pasiruošę ne tik gruodį – kiekvieną dieną. Patikėkite manimi, nėra nė vieno puslapio knygoje, kuris būtų svarbesnis už tuos, kuriuos mylite, todėl atsiverskite knygą tik tada, kai paskambinsite Meilei ir pasakysite, kad mylite“.

„Alfas (ne) vienas namuose. Kalėdos II“

Šiųmetė virtuali knyga ypatinga ne tik išskirtiniais receptais, bet ir tuo, kad kulinariniams patarimams akomponuoja stalo ir namų dizaino idėjos bei patarimai. Alfas kviečia nesivaikyti kasmet vis naujos plastikinių blizgučių mados ir supažindina su šešiais būdais dekoruoti namus natūraliomis, tikromis medžiagomis ir ilgaamžiais daiktais, kurie namams tiks ne tik šventės metu.

„Tikiuosi, kad pagal šią knygą negaminsite“

„Skonio malda“ – tai visiškai ekskliuzyvinė, tradicinių kulinarinių knygų rėmus peržengusi kulinarinė knyga. Estetinį orgazmą keliančios fotosesijos, neįprasta struktūra – knygą galima vartyti ir skaityti atsitiktine tvarka; unikalūs interviu apie maistą ir skonį su medikais, mokslininkais, edukologais, psichologais ir net garsiu kunigu – manau, kad knygą labiau tiktų vadinti kulinarinio meno albumu. Be abejo, knygoje yra ir receptų, bet aš labai tikiuosi, kad niekas pagal juos negamins. Tiksliau, negamins taip, kaip siūlau aš, bet gamins savaip. Labai tikiuosi, kad „Malda skoniui“ pažadins tokią drąsą, kulinarinę vaizduotę, kad ją skaitantieji be gailesčio dekonstruos mano receptus, kad sukurtų savo kulinarinius kūrinius.“, – neįprastą kulinarinės knygos idėją pristato Alfas Ivanauskas.

„Malda skoniui“

Tiesa, knyga yra dalis kulinarinio projekto, todėl atskirai neparduodama. Ją galima įsigyti tik kartu su Alfo kulinariniais kursais „99 kulinariniai triukai“. „Šis duetas – tarsi kulinarinis universitetas: kiekvienas įsigijęs paketą gaus ne žuvies, o meškerę žuviai pagauti. Jūs niekada daugiau nepatirsite įtampos pamiršę receptą ar kokį ingredientą. Knyga ir kursai išmokys jus išgyventi visas kulinarines dramas, įveikti visus kulinarinius iššūkius ir bus neblėstantis įkvėpimo šaltinis“.

Knygos ir 4 valandų nuotolinių kulinarinių kursų „paketą“ šiuo metu galima įsigyti už ypatingą kainą – su 50 proc. nuolaida. Tai unikali dovana ne tik mamai, tėčiui, bičiuliui, bet ir verslo partneriui.

Knygą „Malda skoniui“ įsigyti galite čia: https://www.vmgonline.lt/apie-kursa

Virtualią knygą „Alfas (ne)vienas namuose visiškai nemokamai vartyti galite čia: https://alfokaledosii.vmgonline.lt/prisijungimas?redirect_to=/

„Malda skoniui“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)