Išeiga: 12–14 vienetų
Laikas: 30 minučių

Ingredientai:

  • 1 indelis ant garų ruoštų avinžirnių
  • 500 gramų baltos žuvies filė
  • 8 valgomieji šaukštai maltų džiūvėsių
  • 6 maži marinuoti agurkėliai
  • 1 valgomasis šaukštas Dižono garstyčių
  • krapai
  • aliejus
  • druska, pipirai
  • citrina papuošimui
  • majonezas papuošimui
  • marinuoti agurkėliai papuošimui

Paruošimas:

Žuvį smulkiai supjaustykite ir sudėkite į trintuvę.
Suberkite avinžirnius, agurkėlius, keturis valgomuosius šaukštus maltų džiūvėsių, garstyčias, krapus, pagal skonį druskos ir šviežiai maltų pipirų. Viską sutrinkite iki vientisos masės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt