Šis receptasiš tinklaraščio lieknosbites.lt.


Ingredientai

Pagrindui:

150 g ruginių dribsnių

50 g kokosų aliejaus

4 v. š. kokosų drožlių

Pertepimui:

2 v. š. želatinos

1 kg glotnios varškės, skirtos pyragams

100 g kondensuoto pieno (galima keisti skystu medumi)

Gaminimas:

Dribsnius sutrupinkite arba susmulkinkite smulkintuvu ir sumaišykite su tirpintu kokosų aliejumi bei kokosų drožlėmis. Sudėkite į torto formą (geriausia – 16 cm ar vos didesnė) ir suspauskite. Kol paruošite pertepimą, dėkite į šaldytuvą.
Varškę išplakite su kondensuotu pienu.
Želatiną išbrinkinkite su keliais šaukštais vandens ir išlydykite puode, o šiek tiek pravėsus, pilkite į varškės masę ir gerai išmaišykite.
Varškę pilkite ant torto pagrindo, apibarstykite kokosų drožlėmis ir palikite stingti, geriausia per naktį.
Papuoškite uogomis ar vaisiais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)