Produktai:

1,5 kg kiaulienos šonkauliukų
2 svogūnai
2 skiltelės česnako
3–4 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai pomidorų pastos
imbiero
druskos ir pipirų pagal skonį

Kaip gaminti:

1. Šonkauliukus nuplaukite.
2. Nulupkite česnako skilteles ir svogūną. Smulkiai supjaustykite, taip pat susmulkinkite ir imbiero gabalėlį, sumaišykite.
3. Sudėkite česnako, svogūno ir imbiero gabalėlius į puodą, supilkite sojos padažą, įdėkite medaus ir pomidorų pastos.
4. Viską sumaišykite, kai užvirs, pavirkite 10 min.
5. Mišinį iš puodo supilkite į trintuvo indą ir pertrinkite.
6. Šonkauliukus aptepkite padažu ir palikite porai valandų marinuotis.
7. Sudėkite šonkauliukus į kepimo skardą ir kepkite 1–1,5 val. 160 laipsnių karštumo orkaitėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)