Produktai:
1,5 kg kiaulienos šonkauliukų
2 svogūnai
2 skiltelės česnako
3–4 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai pomidorų pastos
imbiero
druskos ir pipirų pagal skonį
Kaip gaminti:
1. Šonkauliukus nuplaukite.
2. Nulupkite česnako skilteles ir svogūną. Smulkiai supjaustykite, taip pat susmulkinkite ir imbiero gabalėlį, sumaišykite.
3. Sudėkite česnako, svogūno ir imbiero gabalėlius į puodą, supilkite sojos padažą, įdėkite medaus ir pomidorų pastos.
4. Viską sumaišykite, kai užvirs, pavirkite 10 min.
5. Mišinį iš puodo supilkite į trintuvo indą ir pertrinkite.
6. Šonkauliukus aptepkite padažu ir palikite porai valandų marinuotis.
7. Sudėkite šonkauliukus į kepimo skardą ir kepkite 1–1,5 val. 160 laipsnių karštumo orkaitėje.