Trupininis obuolių pyragas 4 asmenims, jį pasigaminsite maždaug per 15-20 minučių.

Sudedamosios dalys:

  • 180 g cukraus
  • 8 obuolių
  • 15 g sviesto
  • 1 kavos šaukštelis malto cinamono
  • 8 bretoniški sviestiniai sausainiai „palets“
Crumble


Paruošimas:

Obuolius nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais. Pašalinkite sėklas bei kotelius ir supjaustykite mažais gabalėliais.

Cukrų paskleiskite ant kaitlentės ir nustatykite 180 °C temperatūrą. Kai cukrus ims karamelizuotis, įdėkite sviesto.

Crumble

Tada sudėkite obuolių gabalėlius, suberkite cinamoną ir viską maišykite su susidariusia karamele.

Temperatūrą sumažinkite iki 100 laipsnių. Leiskite kepti, kol sumažės išsiskyrusių sulčių kiekis, nuolat maišykite.

Crumble

Bretoniškų sviestinių sausainių „palets“ trupintais gabalėliais pabarstykite visą masę. Galite ptiekti su ledų rutulėliu.

Crumble
Crumble
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)