Reikės:

100 g arbatžolių
1 l vandens
2 kg kiaulienos sprandinės
2 svogūnų
druskos
pipirų
džiovintų žolelių (rozmarinų, čiobrelių, petražolių, kalendros)

Gaminimas:

  • Arbatžoles užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pritraukti. Atvėsusią arbatą perkoškite per sietelį.
  • Kiaulienos sprandinę supjaustykite nemažais gabaliukais ir užpilkite arbata. Marinuokite porą valandų.
  • Pasimarinavusią mėsą nusunkite ir tada užberkite žoleles, pipirus ir smulkintus svogūnus. Gerai ištrinkite rankomis ir palikite marinuotis dar 2 valandas.
  • Prieš suverdami ant iešmų mėsą pagardinkite druska.
  • Vis pavartydami kepkite ant žarijų, kol mėsa iškeps.
Skanaus!