Reikės:
100 g arbatžolių
1 l vandens
2 kg kiaulienos sprandinės
2 svogūnų
druskos
pipirų
džiovintų žolelių (rozmarinų, čiobrelių, petražolių, kalendros)
Gaminimas:
- Arbatžoles užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite pritraukti. Atvėsusią arbatą perkoškite per sietelį.
- Kiaulienos sprandinę supjaustykite nemažais gabaliukais ir užpilkite arbata. Marinuokite porą valandų.
- Pasimarinavusią mėsą nusunkite ir tada užberkite žoleles, pipirus ir smulkintus svogūnus. Gerai ištrinkite rankomis ir palikite marinuotis dar 2 valandas.
- Prieš suverdami ant iešmų mėsą pagardinkite druska.
- Vis pavartydami kepkite ant žarijų, kol mėsa iškeps.
Skanaus!
„Samčio užrašai“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (13)