500 g torčiukui reikės:

100 g plikytų pyragėlių
150 ml 35 % grietinėlės
200 g maskarponės sūrio
10 g želatinos
30 ml karšto vandens želatinai ištirpdyti
25 g cukraus

Papuošimui:

šviežių uogų – mėlynių, braškių, trešnių

Gaminimas:

  • Grietinėlę supilti į sausą dubenį ir plakti iki standumo, suberti cukrų ir vėl viską išplakti.
  • Sudėti maskarponės sūrį ir mediniu šaukštu viską permaišyti.
  • Supilti ištirpdytą želatiną ir viską permaišyti.
  • Į silikoninę apvalią torto formą (15 cm skersmens) sudėti pirmą sluoksnį plikytų pyragėlių ir užlieti puse grietinėlės kremo, sudėti antrą sluoksnį ir supilti visą likusį grietinėlės kremą.
  • Dėti į šaldytuvą 12 valandų.
  • Kitą dieną puošti šviežiomis uogomis.

Skanaus!