Išeiga – 4 porcijos
Laikas – 40 minučių

Ingredientai:

  • 500 gramų bulvių
  • 1 indelis kokosų pieno
  • 1 pakuotė garuose ruoštų ankštinių pupelių
  • 1 indelis garuose ruoštų žaliųjų žirnelių
  • 1 svogūnas
  • 2 skiltelės česnakų
  • 1 aitrusis raudonas pipiras
  • 2 valgomieji šaukštai kario prieskonių
  • 1/2 žaliosios citrinos
  • 3 centimetrai imbiero šaknies
  • aliejaus
  • druskos

Paruošimas

Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Česnakus susmulkinkite. Aitrųjį pipirą supjaustykite smulkiau; jeigu norite aštriau, palikite sėklas.


Troškintuve ištirpinkite sviestą ir kepinkite svogūną tol, kol jis taps skaidrus. Suberkite kario prieskonius, česnakus, imbierą, aitrųjį pipirą ir viską pakepinkite dar 3–4 minutes.

Sudėkite bulves, įpilkite 1,2 stiklinės vandens ir virkite 15 minučių.

Sudėkite pupeles, žirnelius, išmaišykite ir virkite dar 5 minutes. Dabar supilkite kokosų pieną, dar šiek tiek vandens, įberkite pagal skonį druskos ir ant mažos kaitros virkite 10 minučių. Iškart patiekite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)