Reikės:

2 svogūnų
2 skiltelių česnako
300 g sviesto
500 g ančių kepenėlių
žiupsnelio rozmarinų, čiobrelių
2 šaukštų brendžio
šaukšto sojos
druskos
juodųjų pipirų
kelių šakelių petražolių
150 g lydyto sviesto
3 šaukštų trintų raudonųjų serbentų uogų
250 g mažų pomidoriukų

Gaminimas:

Susmulkinkite svogūną ir česnaką. Įkaitinkite keptuvę, įdėkite apie 60 g sviesto, sudėkite svogūnus ir česnakus. Kepkite, kol svogūnas pagels.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Kepenėlės marinuokite prieskoniuose, išspauskite česnako. Sudėkite į kepimo skardą ir pašaukite į orkaitę. Vis pamaišydami kepkite 15 min.
Likusį sviestą supjaustykite kubeliais. Iškeptas kepenėlės įdėkite į dubenį ir trinkite virtuviniu trintuvu, nuolat įdėdami po sviesto kubelį. Įpilkite brendžio.
Paštetą sudėkite į pasirinktus indus, viršų palyginkite ir apliekite lydytu sviestu.
Tiekite su trintomis uogomis, duona, daržovėmis. Puoškite petražolėmis.