Reikės:
Gaminimas:
- Į maisto smulkintuvą dedame datules ir sutriname jas iki vientisos karamelinės tekstūros masės. Jei naudojate ne minkštas lipnias datules, tuomet jas 10 min. išmirkykite ir sutrinkite prieš tai gerai nusausinę.
- Dedame tahini pastą, pilame aliejų, beriame druską ir dar patriname maisto smulkintuvu.
- Gautą masę perkeliame į dubenį, beriame pūstą burnotį ir gerai išmaišome.
- Imame ne pačią didžiausią skardą (aš naudojau apvalią apie 15 cm skersmens), išklojame ją kepimo popieriumi.
- Masę perkeliame į skardą ir gerai suspaudžiame.
- Ant viršaus įspaudžiame riešutus.
- Dedame į šaldytuvą kelioms valandoms, kad viskas gerai sustingtų.
- Jei norite dar gražesnio rezultato, apliekite lydytu juoduoju šokoladu.