• 5–6 bulvių
  • 50 g ištirpinto sviesto
  • Mėgstamų prieskoninių žolelių
  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio
  • Žiupsnelio druskos
  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų


1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Skardą išklokite kepimo popieriumi.

2. Bulves supjaustykite labai plonais griežinėliais, sudėkite į dubenį. Supilkite ištirpintą sviestą, sutarkuokite sūrį ir suberkite prieskonines žoleles, druską bei pipirus.

3. Atsargiai pamaišykite taip, kad visos riekelės būtų padengtos. Dėliokite griežinėlius bokšteliais, sutvirtinkite bokštelius mediniu iešmeliu.

4. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 20 minučių – galite patikrinti, ar iškepusios bulvės, persmeigę jas mediniu iešmeliu.

5. Patiekite su šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)