Naujoje gastronominėje erdvėje „Food Hall“, kurioje veikia 9 maisto ir gėrimų tiekėjai, svečiai buvo vaišinami mini burgeriais su 9 dienas brandinta jautiena (pastrami), širdelės formos vafliais, vegetariškais ir veganiškais užkandžiais bei kitais specialiai atidarymui paruoštais patiekalais. Svečiams buvo pasiūlyta ir speciali kavos kokteilių degustacija.

FOOD HALL atidarymas

„Food Hall“ interjeras sukurtas steampunk stiliumi – bazalto lavos grindys, vario vamzdžio šviestuvai, atitvėrimai tarp minkštasuolių iš betono ir surūdijusios armatūros, odininko rankų darbo kėdės.

FOOD HALL atidarymas

„Steampunk stilistika pasirinkta naudojant priešpriešos metodiką. Prekybos centras yra nuosaikus ir ramus, o „Food Hall“ – visai kitas pasaulis, kur daug detalių, mazgų, šviesos, muzikos. Tikimės, kad ši gastronominė erdvė taps nauju miesto traukos centru“, – sako architektų biuro „Performa“ architektas Valerijus Starkovskis. „Food Hall“ interjerą jis kūrė kartu su architektais Gediminu Tiškumi, Haroldu Grigucevičiumi, o 3D vizualizacijas ruošė Andžej Šostak.

„Food Hall“ veikia veganiškas restoranas „Rosehip“, burgerinė „Drama Burger“, picerija „Pizzaland“, azijietiškos virtuvės meistrai „Spoon out“, arbatinė „Formosa“, kavinės „Wafflatte“ ir „Caffeine“, japoniškų koldūnų baras „Gyozabar“ ir DRNKS.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)