aA
Gurmaniška pažintimi su nauja gastronomine erdve „Food Hall“ oficialiai atidaryta sostinės Gedimino prospekte įsikūrusi prekybos erdvė G9.
FOOD HALL atidarymas
FOOD HALL atidarymas
© DELFI / Karolina Pansevič

Naujoje gastronominėje erdvėje „Food Hall“, kurioje veikia 9 maisto ir gėrimų tiekėjai, svečiai buvo vaišinami mini burgeriais su 9 dienas brandinta jautiena (pastrami), širdelės formos vafliais, vegetariškais ir veganiškais užkandžiais bei kitais specialiai atidarymui paruoštais patiekalais. Svečiams buvo pasiūlyta ir speciali kavos kokteilių degustacija.

FOOD HALL atidarymas
FOOD HALL atidarymas
© DELFI / Karolina Pansevič

„Food Hall“ interjeras sukurtas steampunk stiliumi – bazalto lavos grindys, vario vamzdžio šviestuvai, atitvėrimai tarp minkštasuolių iš betono ir surūdijusios armatūros, odininko rankų darbo kėdės.

FOOD HALL atidarymas
FOOD HALL atidarymas
© DELFI / Karolina Pansevič

„Steampunk stilistika pasirinkta naudojant priešpriešos metodiką. Prekybos centras yra nuosaikus ir ramus, o „Food Hall“ – visai kitas pasaulis, kur daug detalių, mazgų, šviesos, muzikos. Tikimės, kad ši gastronominė erdvė taps nauju miesto traukos centru“, – sako architektų biuro „Performa“ architektas Valerijus Starkovskis. „Food Hall“ interjerą jis kūrė kartu su architektais Gediminu Tiškumi, Haroldu Grigucevičiumi, o 3D vizualizacijas ruošė Andžej Šostak.

„Food Hall“ veikia veganiškas restoranas „Rosehip“, burgerinė „Drama Burger“, picerija „Pizzaland“, azijietiškos virtuvės meistrai „Spoon out“, arbatinė „Formosa“, kavinės „Wafflatte“ ir „Caffeine“, japoniškų koldūnų baras „Gyozabar“ ir DRNKS.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(25 žmonės įvertino)
2.5600

Virtuvės „popiežiumi“ praminto kulinaro restoranas neteko trečios „Michelin“ žvaigždutės (22)

Garsiojo prancūzų virtuvės šefo Paulio Bocuse'o (Polio Bokuso), kuris mirė prieš dvejus metus,...

Garsiausi šefai šį patiekalą apibūdina kaip blogiausią ir šlykščiausią dalyką, kokį yra valgę: vietiniai valgo pasigardžiuodami (35)

Hákarl – daug amoniako turintis patiekalas, pagamintas iš nuodingos mėsos . Šefas Gordonas...

Jautienos kepsneliai su gorgonzolos sūriu: nedaug ingredientų, o rezultatas – stebinančiai gardus (7)

Italų virtuvės šefas Gian Luca Demarco pasiūlė itin greitai pagaminamą patiekalą –...

Kunigas prakalbo apie maisto ir prieskonių galią, kurie stiprina santuoką (40)

Pasistengus įmanoma šeimos pasisėdėjimus paversti švente, įsitikinęs profesionalus kulinaras ,...

Italijos sostinėje Romoje išdalyti Alyvuogių aliejaus „Oskarai“ (1)

Kasmetinis renginys sutraukia geriausius pasaulyje alyvuogių aliejaus gamintojus, importuotojus,...

Top naujienos

Vyresni kolegos įvertino Gabrieliaus Landsbergio laišką bendražygiams (181)

Po to, kai trečiadienį Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos pirmininkas...

Arūnas Milašius. Verslo katastrofa – kaip partizanas į kiemą įslinko europietiškas darbuotojų mentalitetas (44)

Dar prieš penkerius metus mažai kas tikėjo, kad į Lietuvą tyliai, tarsi partizanas prašliaužęs...

Narkevičius prabilo apie pokalbį su Nausėda: jau tada ekscelencija turėjo keistos informacijos (168)

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius laidoje „ DELFI diena “ įvertino dabartinius...

Šanchajuje gyvenantis lietuvis – apie situaciją Kinijoje: bijo, kad po poros dienų bus daug blogiau (158)

Visas pasaulis vis labiau įsitempęs stebi, kas vyksta Kinijoje dėl naujojo koronaviruso . Nors...

Per svarbūs atsistatydinti? Jaunoji karta priversta laukti

Jamie‘o Dimono vadovaujamas „ JPMorgan Chase &Co.“ ką tik užbaigė geriausius metus per...

Raudonuoju „Žmonių“ apdovanojimų kilimu žengia išsipusčiusios šou pasaulio garsenybės (28)

Ketvirtadienio vakarą Nacionaliniame operos ir baleto teatre vyksta iškilminga apdovanojimų...

„Žalgirį“ įveikusius kraštiečius pasveikinęs Giedraitis ir pats sulaukė širdį sušildžiusių sveikinimų

Kartu su Berlyno ALBA į Lietuvą atskridę šios ekipos sirgaliai turėjo ką pasakyti apie antrus...

Ką turi daryti vairuotojas, išvydęs priešais save laukinį gyvūną (14)

Žiemą vairuotojų budrumą tikrina ne tik oro sąlygos, bet ir laukiniai žvėrys : šaltuoju...

Ekspertai sudarė įdomiausių kelionių krypčių sąrašą: gražiausi miestai ir kultūros lobynai (1)

Pasaulyje tiek daug nuostabių ir neregėtų gamtos kampelių, paslaptingų miestų ir kaimelių,...