4–5 asm.

Gaminimas 1 min.

Kepimas 25 min.

Orkaitės temperatūra 200 °C

  • 500 g šviežių triušienos dešrelių
  • 400 g šaldytų morkyčių
  • 400 g šaldytų brokolių
  • 200 g šaldytų šparaginių pupelių
  • 2 raudonųjų svogūnų
  • 150 ml terijakio padažo
  • 50 ml aliejaus
  • žiupsnelio druskos
  • 1–2 šaukštų sezamo sėklų

1. Kepimo skardą patepkite aliejumi. Sudėkite dešreles, daržoves, supjaustytus į 6–8 dalis svogūnus, gausiai apšlakstykite terijakio padažu ir pagardinkite druska. Užberkite sezamo sėklų.

2. Šaukite skardą į orkaitę ir kepkite 20 min.

3. Baikite kepti po įkaitusia grilio spirale, kad gražiai apskrustų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)