Moderniais desertais jau penktus metus stebinantis šokolado meistras A. Gadžijevas sako, kad jam, kaip ir bet kuriam savo srities profesionalui, šiame darbe labiausiai patinka pranokti patį save. „Kiekvieną sezoną su komanda pristatome naujus skonius ir modernias desertų formas, kas man visada yra iššūkis, nes kaskart noriu sukurti kažką dar ypatingesnio, nei buvo iki šiol. Iš kitos pusės, šis kūrybinis procesas man labai malonus, nes kurdamas gardžias naujoves įsivaizduoju žmones, kuriems kiekvienas desertas taps gabalėliu laimės“, – sako kūrybingasis šokoladinės įkūrėjas.

Prieš pristatydamas desertus ir padėkodamas visiems šokoladinės draugams Ali jausmingai padėkojo savo žmonai Patricijai už visą pagalbą kartu kuriant verslą. „Kaip sakoma, už sėkmingo vyro turi būti romantiška, švelni, bet kartu ir stipri bei kovojanti moteris. Tai tokia yra mano žmona. Ačiū Tau, Patricija!“ – šis Ali nuoširdumas svečių buvo palydėtas didelėmis ovacijomis.

Saldžioje pavasario-vasaros desertų kolekcijoje – ne vienas tiek išvaizda, tiek skoniu akį traukiantis gardumynas: kakavos biskvito ir juodojo šokolado putėsio desertas „Drama“, pistacijų ir marcipanų biskvito su ananasų, mangų ir pasiflorų kremo įdaru, pavadintas „Egzotika“, kakavos biskvito su mandarinų įdaru ir pasiflorų putėsiu – „Espresso“, ir sūrios karamelės pripildyta tartaletė su šokolado putėsiu ir juoda kakavos glazūra. Taip pat Ali pristatė ypatingą naujovę – marcipanų ir pieniško šokolado skonių dražė saldainius.

Su moderniu menu dažnai tapatinami desertai gimtadienio proga buvo patiekti naujos paveikslų ekspozicijos fone: gimtadienio proga „Ali šokoladinės“ erdvėje paveikslus iš serijos „Art Makes Me“ pristatė tapytoja Kamilė Lukrecija Lukošiūtė.

„Šokoladinės lankytojams jau tapo įprasta, kad kartu su desertu jie gauna ir mūsų pačių atrinkto meno dozę. Ši šokoladinė (Vilniaus g., Vilniuje, aut. past.) buvo pavadinta „Galerija“ būtent dėl to, kad norime vizualiai plačiau savo lankytojams papasakoti apie modernųjį meną, koks jis yra šiandien. Taigi jau antrus metus esame erdve, pristatančia menininkus ir jų darbus“, – pasakoja Ali.

Pati menininkė sakė, kad būnant vos 19-os, atsidurti su savo darbais tokioje erdvėje jai yra didelis įvertinimas. „Esu dėkinga, kad remiate meną ir atrandate jam vietos. Manau, tai labai svarbu“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)