Juokaudamas fotografas pasakojo, kad ruošdamasis naujai fotosesijai labiausiai jaudinosi, kad spėtų prasiskleisti prieš savaitę nuskintų laukinių kriaušių žiedlapiai. Vakarienės nuotraukos liudija, kad laukta ne veltui – balti pavasario žiedai tapo puikiu stalo akcentu.

Fotosesijos metu buvo fotografuojami svečių tuo metu degustuojami patiekalai, o per ekranus transliuojami ką tik padaryti kadrai.

Baltajame vyne virta didžioji aštuonkojo koja, patiekiama su vėžiuku, sojų pupelėmis ir bulguro krupomis
Traškaus ožkos sūrio salotos, gardintos mini paprikomis, vytintais vyšniniais pomidorais, balzaminiais ikrais ir sezaminiu padažu
Mangų - pasiflorų kremo desertas su šokoladinio pyrago trupiniais

„Jau kurį laiką norėjau parodyti, kaip gimsta mano projektui skirti maisto kadrai ir kad tai nėra greitas ir paprastas procesas. Renginio metu svečiai ragaudami patiekalų per ekranus stebėjo tų pačių patiekalų fotosesiją, matė, kaip ruošiamasi kiekvienai nuotraukai, kaip keičiamos stalo dekoracijos bei kompozicija ir gimsta vis kitokie kadrai“, – kalbėjo R. Daskevičius.

Robertas Daskevičius

Naujajame restorano meniu – spalvingi patiekalai ir kruopščiai suderinti gėrimai. Degustacinės vakarienės svečiai ragavo pilkos alaus ir pelėsinio sūrio sriubos, baltame vyne virtos didžiosios aštuonkojo kojos, netikėtos išvaizdos mangų ir pasiflorų kremo deserto bei kitų patiekalų ir priderintų ryškių kokteilių.

Restorano šefas Ričardas Leckas naujojo meniu patiekalus nuspalvino itin ryškiomis spalvomis ir šiuolaikinėmis gastronominėmis tendencijomis. „Mūsų restorano sienos ir lėkštės yra pilkos, todėl mano patiekalai privalo būti ryškūs tiek skoniu, tiek ir išvaizda. Noriu, kad kiekvienas svečias išeitų maloniai nustebintas“, – sakė šefas R. Leckas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)