Pasak mitybos specialistės, vertinant jau pagamintą produktą reikia atsižvelgti į tai, kiek naudojama riebalų, kokie miltai, kaip kepta – suskrudinta ar ne, kiek cukraus dėta.

„Mielės – viena iš sudėtinių dalių. Pačios mielės yra sveikos ir vertingos, turi daug B grupės vitaminų, aktyvių medžiagų, kurios naudingos mūsų organizmui. Tačiau viskas pasikeičia, kai mielės atsiduria miltiniuose gaminiuose...“, – sako sveikos mitybos specialistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt