Šį kartą žiūrovus ir skaitytojus pamaloninsime sicilietišku apelsinų pyragu, kurį pagamino Kristina Radzivanienė, itin mėgstanti gaminti pyragus ir tortus.

Apelsinų pyragas

Pyragui reikės:

  • miltų
  • cukraus
  • 3 kiaušinių
  • 200g sviesto
  • kepimo miltelių
  • 2 apelsinų sulčių
Apelsinų pyragas

Glaistui:

  • 1 stiklinės cukraus pudros
  • pusės granato sulčių
  • cinamono

Papuošimui – granatų sėklos ir apelsino riekelės.
Apelsinų pyragas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)