Vilnius 18°
Kaunas 22°
Klaipėda 16°
Šiauliai 19°
Panevėžys 20°
Alytus 22°
Nida 20°
Raseiniai 21°
Utena 19°
Mažeikiai 21°
Biržai 19°
Kėdainiai 21°
Kiti miestai
Horoskopai
Paieška
Pranešti naujieną
LT
RU
EN
Kontaktai
Reklama
RU
Naujienos
Video
Verslas
Sportas
Veidai
Laisvalaikis
Projektai
Kita
Covid-19
Naujausios
Skaitomiausios
Lietuvoje
Užsienyje
Kriminalai
Nuomonių ringas
Politiko akimis
Pilietis
Teisė
Sveikata
Tyrimai
Melo detektorius
Demaskuok
Medijos Karas Propaganda
Miestai
Vilnius
Kaunas
Klaipėda
Šiauliai
Panevėžys
Alytus
Marijampolė
Utena
Telšiai
Tauragė
Palanga
Delfi Prenumerata
Delfi Plius
Verslas Plius
Login.lt
M360 Premium
Delfi Plius
Verslas Plius
LOGIN.LT
M360 Premium
Transliacijos
Laidos
Archyvas
24/7 kameros
Delfi TV
Naujausios
Transportas
Mano eurai
Bloomberg
M360
Energetika
NT
Nuomonės
Rinkos
Agro
Mokslas
Karjera
Auto
Būstas
Verslo požiūris
Login.lt
Krepšinis.lt
Futbolas
Tenisas
F-1
Auto ir motosportas
Kitos sporto šakos
Sporto pinigai
Lietuvos įžymybės
Užsienio žvaigždės
Kinas
Muzika
Įvairenybės
TV eteris
Gyvenimas
Kelionės
Maistas
Moterys
Šeima
Stilius
Grynas
Kultūra
Bored Panda
Letena
Kablys
Multimedija
Režimo bėgliai
Verslo požiūris
Sekant pinigus
Mergaitės taip nedaro
LOGIN konferencija
Receptų receptai
Sveikatos mitai
Daugiau šviesos
Studijos 2022
Atostogenas
Imuniteto gidas
Įveik erkes!
Kiekvienas gali
Orai
Horoskopai
Receptai
Kryžiažodžiai
Fotogalerijos
Temos
Užsakomasis turinys
TV programa
Valiutų kursai
Maistas
Skonių naujienos
Sveikai gyventi gera
Produktų apžvalgos
Kur pavalgyti?
Eksperimentai virtuvėje
Naudingi patarimai
Daugiau
Lietuviški patiekalai
Pasaulio virtuvės
Kepame lauke
Laukinės Žąsys
Sveikas maistas
Pasaulio virtuvės
Šis itališkos virtuvės produktas vis labiau užkariauja lietuvių gomurius, o teigiamas poveikis sveikatai – nenuginčijamas
Tai puikus augalinės kilmės baltymų šaltinis – pataria, kaip avinžirnių užtepėlę pasigaminti namuose ir per kiek laiko reikia suvalgyti
Argentina teigia iškepusi didžiausią pasaulyje milanesą
Išgyveno karus, epidemijas, finansines krizes, bet koronaviruso pandemijos neįveikė: uždaryta seniausia britų aludė
(3)
8 sėkmę simbolizuojantys valgiai Naujųjų metų vakarui
134
Delfi Plius
Giedrius Petkevičius/Sausuolis
Aviacija kare: tikruoju Ukrainos herojumi tapo atakos lėktuvas
Delfi Plius
Viktorija Dačinskaitė
Gamtininkas Selemonas Paltanavičius pasakė, kada pagaliau prasidės tikra vasara ir kokių orų laukti artimiausiu metu
Login.lt
Ieva Naujalytė
Lietuvos gyvybės mokslų lopšyje – startuolis, baltymus projektuojantis padedant dirbtiniam intelektui
M360 Premium
Dovilė Jablonskaitė
Vadovas karštoje kėdėje: kaip išlikti, kai lūkesčiai kasdien ne tik auga, bet ir keičiasi
Delfi Plius
Keilit Aedma, jana.delfi.ee
Ekspertai pasidalino, kaip parduotuvės mus vilioja pirkti ir ištuština pinigines: veikia ne tik akcijos
Delfi Plius
Kokie kriterijai lemia, kad kandidatai renkasi vieną ar kitą įmonę – tyrimo rezultatai personalo atrankos ekspertus pribloškė
Delfi Plius
Richard Heinberg
Kas laukia pasaulio ekonomikos po invazijos į Ukrainą: veikiausiai esame netoli posūkio, apie kurį seniai kalba analitikai
(1)
Login.lt
Kristupas Dautartas
Keturių darbo dienų savaitė: atsakymas į visas problemas ar daugiau darbo per mažesnį laiką?
Delfi Plius
Ieva Jazavitienė
Vasaros atostogoms išleidžiame daugiau nei Kalėdoms: kaip susiplanuoti biudžetą jau dabar
Delfi Plius
Tomas Janonis
Pajūrio draustinyje prabangų namą pasistačiusiems verslininkams – teismo kirtis: viskas krypsta vilos griovimo link
(9)
Delfi Plius
Edgaras Savickas
Viena turtingiausių Lietuvos šeimų bando atsikratyti sąsajų su Rusija ir Baltarusija: vedamos derybos
(2)
Delfi Plius
Jorge Valero
Karas Ukrainoje paveikė visas ekonomikos sritis – ES ruošiasi audrai
(3)
Italijoje mirė „tiramisu tėvu“ vadintas italų restoranų savininkas A. Campeolis
Prancūziškas stalo etiketas: ką reikia žinoti, norint vakarieniauti kaip Paryžiuje
Lietuvė virtuvės šefė stulbina Bulgariją: geriausias šalies restoranas, darbas kulinarijos akademijoje ir ką tik pradėtas gatvės maisto verslas
Pietų Amerikos maistas – ant jūsų stalo: nustebsite, kiek daug subtilių skonių slypi viename patiekale
(1)
Prancūzai net ir kosmose geri kulinarai...Ar tikrai?
„Ferrari“ atidarė „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintą restoraną
Barselonoje gyvenantys lietuviai įkūrė unikalią kataloniškų produktų krautuvėlę gimtinėje: išaiškino, kaip išsirinkti kokybišką alyvuogių aliejų
10 didžiausių klaidų, daromų valgant itališką maistą: įskaudinsite kiekvieną italą
(4)
Prašmatnių vakarienių išsiilgę paryžiečiai atrado išeitį – šefas į namus
Ispanijoje gyvenanti lietuvė duoną kepa namuose – persikrausčius labiausiai trūko juodos duonos ir silkės
(2)
16 metų Anglijoje gyvenanti Odeta įvardijo, kokių Velykų tradicijų laikosi britai ir papasakojo, kaip dažo kiaušinius
Prancūzams karantiną praskaidrina sūriai
Šefas Gian Luca Demarco pasidalino itališkų Velykų paslaptimis
Kaip žydai mini savo svarbiausią šventę? Įvardijo, kas turi būti ant Pesacho stalo
Pusryčiai aplink pasaulį – 4 gardžios sumuštinių idėjos
(6)
Kaip žydai mini savo linksmiausią tautos šventę? Unikalūs sausainiai, be kurių jie neišsiverčia bei siūlo išsikepti ir jums
(6)
Prancūzijos simboliu laikomo batono receptas
(1)
Skaniai vakarienei – progų nereikia: patarimai, kaip namuose susikurti prancūzišką vakarienę
+ du receptai
Iš Japonijos grįžusi ir arbatos paslaptis įminusi lietuvė savo pomėgį pavertė verslu
Atraskite Meksikos virtuvę: meksikietiška pica ir buritai, kurie patiks kiekvienam
(1)
Prisiminimai ir pilnos emocijos: Italijos Asti regiono trumai, vynų ir ...alų rūšys
(2)
Susižavėjimo verti prancūzų valgymo įpročiai: atkreipkite dėmesį, jei norite valgyti kaip jie
(2)
Austrijos kulinarijos pasididžiavimas – Zacherio šokoladinis tortas
Didžiosios Britanijos klasika – karalienės Viktorijos biskvitinis pyragas
(1)
3 gardūs sumuštinių receptai iš skirtingų pasaulio šalių
Traškus izraelietiškas kalafiorų užkandis: išdavė receptą, kaip pasigaminti jį per 5 minutes
Indiškas bulvių ir kalafiorų troškinys
Azijos įkvėpti ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
Meksikietiška sriuba su ryžiais, mėta ir jautienos kukuliais
Už 93 centus parsivežė iš Latvijos nacionalinį patiekalą: tokio skonio patirti nesitikėjo
(3)
Ypatingai gardaus indiško vištienos plovo – „biryani“ receptas
(2)
PSO: užsikrėsti koronavirusu per maistą negalima
Aštri į Meksiką nukelsianti pomidorų sriuba
Bulgariški šaltibarščiai nurungs įprastus: ar kada ragavote tokius?
(3)
344
Kaip pasigaminti Azijos virtuvės perlą – bao bandeles
+ purių bandelių receptas
Labai skanūs ir greitai pagaminami žuvies kotletai pagal lenkus
163
Prancūziškas ryžių pudingas, kuris išpopuliarėjo karantino metu: dažniausiai jį valgė aristokratai
Kiniškai paruošta jautiena privers apsilaižyti pirštus
Pažintis su Izraelio virtuve: ji turtinga ir žavinga, bet nemaišykite jos su žydiška
(2)
286
Ypatingai gardi marokietiška jautienos sriuba su lęšiais ir avinžirniais
(2)
Soti ukrainietiška šiupininė
Kopūstų sriuba, kurią galima vadinti ir troškiniu: nesigailėsite paragavę
Burnoje tirpstantis čekiškas guliašas
(1)
Tradicinių prancūziškų kanelių receptas
421
Nepaprastai skanūs ispaniški kepti tešlos pyragaičiai – čiuros
(1)
396
1
2
3