Pasaulio virtuvės Klementina ir nesitikėjo, kad jos pasidalytas receptas internete sukels šitokias aistras: vieni gyrė, kiti neslėpė pasibjaurėjimo (20)
Pasaulio virtuvės Graikijos virtuvės pažiba – feta: jei lig šiol galvojote, jog šis sūris tinka tik salotoms gardinti, smarkiai klystate
Pasaulio virtuvės Sakartvele šimtmečius paslaptyje laikomas receptas – kaip iškepti tikrą viščiuką tabaka? (2)
Pasaulio virtuvės Prancūziškoms Kalėdoms – šokoladinė pliauska: be šio gardėsio šventė neįsivaizduojama
Pasaulio virtuvės Kaip šventėms išsikepti gardų ir sultingą „netikrą zuikį“ – pravers keli ekspertų patarimai
Pasaulio virtuvės 2 Idėjos švenčių stalui: kalėdinis kumpis ir lašišos tortas sužavės visus valgytojus
Pasaulio virtuvės Italijoje gyvenanti Neringa pasakoja, ką daryti su kalėdiniu pyragu „panettone“ norint jį kuo ilgiau išlaikyti šviežią
Pasaulio virtuvės Lietuvoje gyvenanti ukrainietė artimųjų ilgesį tramdo gimtų namų patiekalais: dalijasi 4 receptais, kurie visada sulaukia ovacijų
Pasaulio virtuvės Airijoje gyvenanti Ilona patobulino vietinį sūrio pyragą: dabar tai – vienas mėgiamiausių šeimos desertų
Pasaulio virtuvės Radzevičius kviečia pasigaminti šildantį patiekalą iš bulvių: receptas itin paprastas, o skonis patiks ir mažiems, ir dideliems
Pasaulio virtuvės Virti vėžiai, dainos ir šliurpimas: ką reikia žinoti apie tradicinę švedišką vėžių valgymo šventę „kräftskiva“
Užsienis Iš Italijos traukiasi „Domino“ picerijų tinklas: italus šiurpino bandymai įtikinti vietinius valgyti mėsainių skonio picą
Pasaulio virtuvės Ypatingai skanu ir sultinga – pasigaminkite graikiškų marinatų mėsai, žuviai ir daržovėms: ingredientų rasite kiekvienoje virtuvėje
Pasaulio virtuvės Vytaras Radzevičius kviečia pasigaminti patiekalą, be kurio neįsivaizduojama britų salų virtuvė: paprasta, bet nuodėmingai skanu
Pasaulio virtuvės Lietuvoje gyvenantis „Michelin“ restoranuose dirbęs šefas pasakė, kada turėsime pirmą žvaigždutę ir kas tie kandidatai
Pasaulio virtuvės Puiki proga surengti dešrainių vakarėlį – išbandykite netikėčiausius skonių derinius
Pasaulio virtuvės Sūris iš ką tik gimusio ir paskersto ožiuko, trijų penių likeris, išmatų vynas – „Šlykštaus maisto muziejuje“ ne veltui vietoj bilieto duodamas maišelis
Pasaulio virtuvės Šis itališkos virtuvės produktas vis labiau užkariauja lietuvių gomurius, o teigiamas poveikis sveikatai – nenuginčijamas
Pasaulio virtuvės Tai puikus augalinės kilmės baltymų šaltinis – pataria, kaip avinžirnių užtepėlę pasigaminti namuose ir per kiek laiko reikia suvalgyti
Pasaulio virtuvės Išgyveno karus, epidemijas, finansines krizes, bet koronaviruso pandemijos neįveikė: uždaryta seniausia britų aludė
Pasaulio virtuvės Lietuvė virtuvės šefė stulbina Bulgariją: geriausias šalies restoranas, darbas kulinarijos akademijoje ir ką tik pradėtas gatvės maisto verslas
Pasaulio virtuvės Pietų Amerikos maistas – ant jūsų stalo: nustebsite, kiek daug subtilių skonių slypi viename patiekale
Pasaulio virtuvės Barselonoje gyvenantys lietuviai įkūrė unikalią kataloniškų produktų krautuvėlę gimtinėje: išaiškino, kaip išsirinkti kokybišką alyvuogių aliejų
Pasaulio virtuvės Ispanijoje gyvenanti lietuvė duoną kepa namuose – persikrausčius labiausiai trūko juodos duonos ir silkės
Pasaulio virtuvės 16 metų Anglijoje gyvenanti Odeta įvardijo, kokių Velykų tradicijų laikosi britai ir papasakojo, kaip dažo kiaušinius
Pasaulio virtuvės Kaip žydai mini savo linksmiausią tautos šventę? Unikalūs sausainiai, be kurių jie neišsiverčia bei siūlo išsikepti ir jums
Pasaulio virtuvės Skaniai vakarienei – progų nereikia: patarimai, kaip namuose susikurti prancūzišką vakarienę
Pasaulio virtuvės Iš Japonijos grįžusi ir arbatos paslaptis įminusi lietuvė savo pomėgį pavertė verslu
Pasaulio virtuvės Prisiminimai ir pilnos emocijos: Italijos Asti regiono trumai, vynų ir ...alų rūšys
Pasaulio virtuvės Susižavėjimo verti prancūzų valgymo įpročiai: atkreipkite dėmesį, jei norite valgyti kaip jie