4 porcijoms
Reikės:
- mėgstamų makaronų (kvietinių spaghetti arba ryžių makaronų)
- tofu (geriausia rūkyto arba marinuoto
- svogūno
- 5 pievagrybių
- 70 g šviežio brokolio
Padažui:
- 10 šaukštų žemės riešutų sviesto
- 1 šaukšto sojos padažo
- 1 šaukšto mėgstamo sirupo
- gabalo imbiero (pagal skonį)
- 1 citrinos sulčių
- vandens suskystinti
Kaip gaminti:
1. Supjaustykite tofu kubeliais ir gražiai apskrudinkite keptuvėje ant vidutinės ugnies.
2. Perpjaukite svogūną per pusę ir, supjaustę juostelėmis, sudėkite į keptuvę.
3. Griežinėliais supjaustykite pievagrybius ir sudėkite į keptuvę, kai svogūnai pasidarys skaidrūs.
4. Supjaustykite brokolį ir taip pat kepkite keptuvėje, bet neperkepkite, kad jis išliktų truputį traškus.
5. Sudėkite į keptuvę išvirtus makaronus ir apipilkite viską padažu (jį pasigaminsite sudėję visus padažo ingredientus į maisto smulkintuvą ir sutrynę iki vientisos masės).
6. Papuoškite patiekalą žaliosios citrinos gabalėliu ir kapotais žemės riešutais.
Skanaus!