O ar žinote, kad cinamono prieskoniai gaunami sutrynus išdžiovintą jo medžio žievę, brangiausias pasaulyje prieskoni šafranas po šapelį surenkamas rankomis, o žydintys grikių laukai tiesiog atima žadą? Ką jau kalbėti apie migdolus – žydėdami jie drąsiai gali varžytis su nuostabiosiomis sakuromis.

Kviečiame pažiūrėti mūsų surinktą nuotraukų galeriją ir pamatyti, kaip auga mūsų pamėgti produktai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)