Ir skonis, ir nauda

Daugelis tikrų šio gėrimo žinovų mėgsta į kavą dėti įvairių prieskonių, kurie suteikia kavai dar sodresnį skonį ir pripildo ją naujų skonio savybių. Pavyzdžiui, tradiciškai į gėrimą dedama cinamono, kardamono, vanilės, gvazdikėlių ir imbiero. Taip pat puikiai tinka muskato riešutas, anyžius, kmynai ir kvapieji pipirai.

Tačiau nedaugelis žino, kad į kavą galima dėti ir lauro lapų. Šis neįprastas derinys ne tik sukuria unikalų skonį, bet ir padaro gėrimą labai sveiką. Esmė ta, kad šis prieskonis padarys gėrimo skonį nepakartojamą ir pripildys jį pikantiškų skonių.

Lauro lapai gali sustiprinti kavos skonį, kuris tikrai patiks daugeliui žmonių. Kartu šis gėrimas suteiks ne tik malonumo, bet ir naudos.

Kaip pasigaminti kavos su lauro lapais

* Prieskonius į gėrimą reikia įdėti iškart, kai tik jis užvirinamas ir pilamas į puodelį.

* Jei geriate tirpią kavą, lauro lapą galite įdėti iš karto po to, kai užpylėte verdančiu vandeniu.

* Palaukite vos minutę ir išimkite lapus, kai tik pajusite būdingą lauro lapams kvapą. Ilgiau palikti nereikėtų, kad gėrimas netaptų kartus.

* Dėl tonizuojančių šio gėrimo savybių jį reikėtų gerti prieš vidurdienį.

Kuo naudinga kava su lauro lapais?

Lauro lapuose yra daug maistingųjų medžiagų ir vitaminų, kuriuos jie natūraliai išskiria į gėrimą.

Rezultatas: sveikas gėrimas, turintis priešuždegiminių savybių ir pripildantis jus jėgų bei energijos.

Jis padės kovoti su nuovargiu, veiks kaip antidepresantas ir atstatys nervus.