Vilnius 17°Kaunas 18°Klaipėda 16°Šiauliai 17°Panevėžys 16°Alytus 18°Nida 14°Raseiniai 19°Utena 14°Mažeikiai 15°Biržai 13°Kėdainiai 17°Kiti miestai
Horoskopai
  Paieška   Pranešti naujieną LT RU EN Kontaktai Reklama
Naujienos Lietuvoje ir pasaulyje
  • RU
  • Naujienos
  • Video
  • Verslas
  • Sportas
  • Veidai
  • Laisvalaikis
  • Projektai
  • Kita
Covid-19 Naujausios Skaitomiausios Lietuvoje Užsienyje Kriminalai
Nuomonių ringas Politiko akimis Pilietis Teisė Sveikata

Tyrimai

Melo detektorius Demaskuok Medijos Karas Propaganda

Miestai

Vilnius Kaunas Klaipėda Šiauliai
Panevėžys Alytus Marijampolė Utena
Telšiai Tauragė Palanga

Delfi Prenumerata

Delfi Plius Verslas Plius Login.lt M360 Premium
Delfi Plius Verslas Plius LOGIN.LT M360 Premium
Transliacijos Laidos Archyvas 24/7 kameros Delfi TV
Naujausios Transportas Mano eurai Bloomberg M360
Energetika NT Nuomonės Rinkos Agro
Mokslas Karjera Auto Būstas Verslo požiūris
Login.lt
Krepšinis.lt Futbolas Tenisas F-1
Auto ir motosportas Kitos sporto šakos Sporto pinigai
Lietuvos įžymybės Užsienio žvaigždės Kinas
Muzika Įvairenybės TV eteris
Gyvenimas Kelionės Maistas Moterys Šeima
Stilius Grynas Kultūra Bored Panda Letena
Kablys
Multimedija Režimo bėgliai Verslo požiūris Sekant pinigus Mergaitės taip nedaro
LOGIN konferencija Receptų receptai Sveikatos mitai Daugiau šviesos Studijos 2022
Atostogenas Imuniteto gidas Įveik erkes! Kiekvienas gali
Orai Horoskopai Receptai
Kryžiažodžiai Fotogalerijos Temos
Užsakomasis turinys TV programa Valiutų kursai
  • Maistas
  • Skonių naujienos
  • Sveikai gyventi gera
  • Produktų apžvalgos
  • Kur pavalgyti?
  • Eksperimentai virtuvėje
  • Naudingi patarimai
  • Daugiau
    • Lietuviški patiekalai
    • Pasaulio virtuvės
    • Kepame lauke
    • Laukinės Žąsys
    • Sveikas maistas

Naudingi patarimai

Įsibėgėjo lietuviškų smidrų sezonas: mitybos specialistė pasakė, kodėl verta juos valgyti būtent dabar patarė, kaip paruošti (1)

Delfi PliusRusnė Valatkaitė

Specialistė įspėja: pavalgius galima gerti tik vieną gėrimą, ir tai – ne vanduo (5) 103

Mėgstate gerti kavą su pienu? Dietistė įspėjo, kam toks malonumas gali prastai baigtis

Maisto technologė pataria, kaip išsikepti sveikesnių cinamoninių bandelių – svarbios yra kelios taisyklės + receptas (1)

Delfi PliusParengė Roma Macijauskaitė

Naujojo amžiaus rykštė: kaip maitintis susirgus gastritu – žolininkė šią vaistažolę vadina nepamainoma

Delfi Plius parengė Nerijus Povilaitis

Nevzorovas: kai rusai suvoks, kas vyksta iš tikrųjų, laukia tikras sprogimas  (4)

Delfi Plius The Economist

Nuotolinis darbas iš bet kurio pasaulio kampelio – kodėl ši privilegija realybėje tinka ne visiems?

Login.lt Parengė Ernestas Naprys

Švedijos mokslininkai įvertino, kad kompiuteriniai žaidimai turi netikėtą poveikį vaikų intelektui  (6)

Verslas Plius Lukas Miknevičius

Kad vasara netaptų kančia: už kondicionierius šiemet teks mokėti daug daugiau

Delfi Plius Arūnas Spraunius

Kaip Maskva ir Pekinas „draugauja prieš Vakarus“: Kinija prieš Ameriką kovos, kol „baigsis“ rusai

Delfi Plius Stephanie Baker, Jonathan Browning

JAV: „fiktyvus savininkas“ slepia milijardo vertės rusiškas jachtas

Delfi Plius Mindaugas Milinis

Ištrūkę iš rusų karių rankų, ukrainiečiai pasakoja šiurpias istorijas: verčia kalinius žudyti vieni kitus, prievartauja vyrus  (9)

Delfi Plius Dalia Vaitkutė-Šiaulienė

Nedidelis Lietuvos miestelis siūlo unikalią pramogą: taip paruoštas ir patiektas silkes išvydę turistai negali patikėti savo akimis

Delfi Plius Arūnas Milašius

Buvęs ūkininkas paskaičiavo: kada grūdų ūkis jau tampa verslu

Verslas Plius Devon Pendleton

Sunkus metas laukia ir jų: turtingiausios pasaulio šeimos turtas sumenko 19 mlrd. dolerių

Delfi Plius Parengė Toma Miknevičienė

Kurie laimingesni – žmonės, turintys vaikų ar be jų? Mokslininkų įžvalgos verčia susimąstyti

Delfi Plius Eglė Gatelytė

Vokiečių politikė apie keistą sprendimą dėl Ukrainos: matau dvi priežastis  (4)

Nuolat baiminatės, kad maisto produktai suges ir teks išmesti? Dėl šių 9 galite būti ramūs ilgus metus

Picą gali valgyti visi – pagrindo receptai visavalgiams, veganams ir netoleruojantiems glitimo (3)

Delfi PliusRoma Macijauskaitė

Lieknėjantiems pateikė sąrašą vaisių ir daržovių, kurių būtina vengti – antraip gražios figūros nematysite (1)

Gydytoja dietologė įvardijo dažniausias klaidas ruošiant makaronus ir pasakė, kaip dažnai juos rekomenduojama valgyti

Mėsos technologas išsklaidė dažniausius mitus apie mėsą: įvardijo esminę klaidą, kurią darome ją marinuodami

Delfi PliusParengė Rusnė Valatkaitė

Tarakonai mūsų namuose: iš kur jie atsiranda ir kaip juos išnaikinti?

Dietologai rekomenduoja: 10 užkandžių norintiems sulieknėti

9 kepimo grilyje paslaptys: gailėsitės nežinoję anksčiau

Mitybos specialistė apie varškės sūrelius, jogurtą ir kitus pieno produktus: ar sveika juos vartoti?

Įvardijo 9 priežastis, kodėl kasdien verta išgerti puodelį kavos: joje gausu ne tik kofeino (1)

Specialistė patarė, kaip išvengti ašarų pjaustant svogūnus: padės kelios gudrybės

Patarė, kokį aliejų sveikiausia naudoti kepimui: svarbiausias kriterijus – smilkimo temperatūra

Jaučiatės nuvargę? Dietologė patarė, kaip tapti žvalesniais: svarbu laikytis vienos taisyklės

Dietistė aptarė pavasarį dažnai vartojamus žaliuosius kokteilius: juos gerdami darote sau meškos paslaugą

Vargina virškinimo sutrikimai? Sužinokite, kokių produktų turėtų vengti kiekvieno Zodiako ženklo atstovai (1)

Plastikinė, stiklinė ar medinė: kurią pjaustymo lentelę rinktis ir kokia gudrybė išgelbės nuo įsigėrusio kvapo

Nuo ko pradėti, norint namuose auginti žalumynus ir daržoves – gėrybių turėsite ištisus metus

Mitybos specialistas patarė, kaip atgaivinti organizmą po velykinio maratono: 5 būdai, kaip pasijusti geriau

Kas antruose namuose maistas keliauja į šiukšliadėžę: tinklaraštininkės patarimai padės to išvengti + receptas

Delfi PliusParengė Rusnė Valatkaitė

5 maisto produktai, kurie didina insulto riziką: specialistai pataria apriboti jų vartojimą iki minimalaus (3)

Paprasti būdai nudažyti rudus kiaušinius: visas priemones rasite savo virtuvėje (1) 162

Kelios paprastos gudrybės, kaip lengviau ir greičiau nulupti virtus kiaušinius

Kokią klaidą virdami sultinį daro visi? Ir kodėl pirmą užvirusį sultinio vandenį reikia nupilti?

Kiaušinių marginimas maistiniais dažais: jokiu būdu nesirinkite šių dviejų spalvų, jos yra pačios pavojingiausios (1)

Jei norite sutaupyti pinigų, nebepirkite šių maisto produktų: yra perpus pigesnių alternatyvų (3) 284

Dažyti rudo lukšto kiaušinius gali būti paprasta: kelios gudrybės 130

Žaibiški rauginimo būdai pavasarį: kaip suteikti pomidorams skonio ir koks netikėtas ingredientas tinka raugiant kopūstus?

8 maisto produktai, kurie labiausiai skatina dujų kaupimąsi pilve (1)

Delfi PliusRusnė Valatkaitė

Šios rūšies šokolado patariama vengti: jame esantis elementas stabdo naudingų medžiagų pasisavinimą

Pasitikrinkite, ar tinkamai naudojate virtuvinius peilius: skirtingi peiliai – skirtingiems maisto produktams

Šių vitaminų visiems labiausiai trūksta pavasarį: specialistas patarė, kokiais maisto produktais praturtinti savo mitybą

Dietologė patarė, kaip atpažinti stresinį valgymą: šio alkio metu norisi vienos rūšies maisto produktų

Jaučiatės pavargę? Gydytoja dietologė įvardijo vitaminą, kurio visiems labiausiai trūksta pavasarį (4)

Patarė, kaip greitai atšildyti mėsą: užtruksite vos 10 minučių (4)

15 maisto produktų, kurie turėtų būti jūsų atsargų sandėliuke (15) 2978

Svogūnų gidas: skirtingos rūšys – skirtingiems patiekalams

Lietuviai iš parduotuvių lentynų šluoja druską: specialistai paaiškino, kuo skiriasi jos rūšys pasakė, kurią galima naudoti konservavimui (25) 701

Šaldiklio revizija: faktai apie šaldytus produktus, kuriuos būtina žinoti kiekvienam

Sumažinti nerimą padės ne tik žolelių arbatos: maisto produktai, kuriuose gausu nuotaiką gerinančio antioksidanto (1)

Ilgai negendantis produktas – perlinės kruopos: gydytoja dietologė atsakė, kodėl verta jas įtraukti į mitybos racioną + receptas

Artėjant Užgavėnėms kulinarijos ekspertė pataria, kaip vaikams iškepti sveikesnius blynelius

TOP 5 maisto produktai, kurių galiojimo laikas nesibaigia

Legendinis delikatesas – ikrai. Kuo jie naudingi mūsų organizmui ir kaip atskirti tikrus nuo dirbtinių?

Kulinarijos technologė patarė, kaip tinkamai naudoti mieles, sodą ir kepimo miltelius: kitaip kepiniai tiesiog susmegs

Puodų ir keptuvių ABC: kiek jų turėti ir kaip išsirinkti?

1 2 3 4 5
Sekite DELFI
REKLAMA KONTAKTAI PRIVATUMAS KARJERA
en.delfi.lt ru.delfi.lt pl.delfi.lt delfi.ee rus.delfi.ee delfi.lv ru.delfi.lv

UAB DELFI Gynėjų g. 16, 01109 Vilnius +37052045400 info@delfi.lt
© 1999-2022 DELFI. Visos teisės saugomos.