Druskininkuose apsilankęs DELFI Maistas pabandė surasti įdomią vietą, kur būtų galima gardžiai pavalgyti ir pasigrožėti ypatingu reginiu. Juk čia – didis kurortas, kuriame malonumų reikia ne tik gomuriui, bet ir akims.

Visai šalia pat viešbučio „Lietuva“ esantis stendas lauke patraukė savo iškaba – „Vėlyvieji pietūs“, o stende besipuikuojanti 7 eurų kaina suviliojo užsukti ir pasižvalgyti, ką gi ten įdomaus galima rasti.

Pakilus į viešbučio aštuntąjį aukštą patekome į pakankamai klasikinį restoraną, tačiau pro langus atsivėrė nuostabus vaizdas – Druskininkų panorama. Besigrožint kvapą gniaužiančiomis pušynų viršūnėmis, nejučia imi svajoti apie romantišką vakarienę padebesiuose. Savaitgaliais čia groja gyva muzika, kuri skamba vakarieniaujant. Ir už tai nėra jokio papildomo mokesčio.

Panoraminis restoranas Druskininkuose

Taigi „Keturi vėjai“ – vienintelis Druskininkų kurorte esantis panoraminis restoranas, turintis vėlyvus pietus.

Panoraminis restoranas Druskininkuose

Vėlyvieji pietūs patiekiami darbo dienomis nuo 17 iki 20 valandos. Pietų kaina – 7 eurai. Tad vėliau pietaujantys žmonės čia dar gali rasti tai, ko pageidauja, o vakarieniaujantys – ypatingą maistą patrauklesnėmis kainomis.

Panoraminis restoranas Druskininkuose

„Vėlyvųjų pietų meniu keičiasi kiekvieną dieną, pasiūlymo kaina yra priimtina žmonėms, o maisto kokybė – restorano. Tačiau galima išbandyti ir ne tik vėlyvuosius pietus, maistą restorane tiekiame ir kitu laiku“, – pasakojo restorano komanda.

Pasak restorano vadovės Ingos Uleckienės, čia laukiami ne tik tame pačiame pastate esančio viešbučio lankytojai, bet ir miestelio gyventojai.

„Daugelis mano, kad čia yra viešbučio restoranas, tad ne visada drįsta užeiti. Čia laukiami ir viešbučio svečiai“, – kalbėjo komplekso „GrandSpa Lietuva“ maitinimo direktorė I. Uleckienė.

Panoraminis restoranas Druskininkuose

Taigi, ką restoranas tądien siūlė vėlyviesiems pietums už 7 eurus? Virtuvės šefas Tomas Mockūnas paruošė šiupininę sriubą su alyvuogėmis ir griliuje ant žarijų keptus glazūruotus šonkauliukus, gardintus rūkyta bei aitriąja paprika su bulvių piurė ir raugintais kopūstais, skanintais kariu, kokoso pienu ir grietinėle.

Panoraminis restoranas Druskininkuose

Šalia patiekiama duona su čija sėklomis ir Kalamata alyvuogėmis, kurią konditerė kepa čia pat – restorano virtuvėje.

Panoraminis restoranas Druskininkuose
Panoraminis restoranas Druskininkuose
Panoraminis restoranas Druskininkuose
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)