Pirmą kartą vyksianti alaus paroda glausis po „Dūmų fabriko“ stogu. Tai – unikali 19 a. menanti erdvė, originaliai pastatyta kaip didžiausias pasaulyje švediško plieno dalgių fabrikas. Šiuo metu statinys renovuotas pagal naujausias pasaulines industrinės architektūros madas ir tarnauja ne tik kaip renginių erdvė, kultūros arena, tačiau ir alaus darykla.

Savo gėrimus svečiams pasiūlys inovatyviausi Lietuvos alaus gamintojai ir svečiai iš Didžiosios Britanijos, Airijos, Belgijos, Ispanijos, Italijos, Islandijos, Vokietijos, Lenkijos, Liuksemburgo, Latvijos ir Estijos. Visi parodoje dalyvausiantys bravorai su užsidegimu žiūri į inovacijas, su pagarba atsiliepia apie tradicijas ir savo veikla simbolizuoja modernią nepriklausomą alaus kultūrą. Kai kurie produktai Lietuvos ragautojams bus pasiūlyti pirmą kartą.

Abi renginio dienas 30 parodos dalyvių svečiams pateiks 60 alaus rūšių. Gėrimai skirsis abi dienas. Bilietus galima įsigyti tiek vienai pasirinktai, tiek abiems renginio dienoms.

Tai – unikali galimybė ne tik pažinti alų, tačiau ir pabendrauti su tą alų sukūrusiais ir pagaminusiais aludariais, kurie mielai atsakys į visus techninius smalsesnių svečių klausimus.

Parodoje taip pat bus galima įsigyti čia pat ruošiamo maisto. Žuvies mėgėjus džiugins RykLys fish'n'chips, Vidurio Rytų virtuvei atstovaus Kinza. Katilus kais ir plačiai visiems žinomas keliautojas, "Pasaulio puodų" restorano ir TV laidos veidas Vytaras Radzevičius.

Lankytojai į parodą kviečiami atvykti viešuoju transportu. Iki renginio vietos iš Vilniaus reguliariai kursuoja viešojo transporto autobusai ir net traukiniai. Jų maršrutai driekiasi pro vaizdingas Pavilnių regioninio parko kalvas. Po renginio, parodos svečius į Vilniaus traukinių ir autobusų stotį veš specialiai užsakytas nemokamas transportas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)