Kepame lauke Virtuvės šefas apie tai, kaip gaminti maistą tvariai ir taupiai: galima sunaudoti net česnakų ir svogūnų lukštus
Kepame lauke Kas galėjo pagalvoti, kad iš padegintų daržovių gims ypatingo skonio patiekalas: ingredientų niekas neatspėja – mano, kad valgo kažką mėsiško
Kepame lauke Eksperto patarimai, kaip paruošti burnoje tirpstančius šonkauliukus – tai pavyks ir neturintiems kepimo patirties
Kepame lauke Patarė, kokias malkas naudoti, kad kepsniai ant grotelių įgautų salstelėjusį vaisių, kartumo poskonį ar tradicinio dūmo aromatą
Kepame lauke Kaip gaminti maistą ant žarijų, kad neprisivalgytume toksinų? Vieną klaidą daro daugelis
Kepame lauke Kaip nesugadinti: sužinokite, kiek laiko ant grilio reikia kepti šašlykus, jautienos kepsnius, o kiek – vaisius ir daržoves
Kepame lauke Grilio sezonui įsibėgėjant – tradiciniai šašlykai nebėra geidžiamiausias kepsnys ant žarijų
Kepame lauke Griežtas grilio entuziasto verdiktas: kepdami mėsą daugelis iki šiol daro neatleistiną klaidą
Kepame lauke Ekspertas įvardijo, kokias klaidas darydami sugadinate ant žarijų keptos mėsos patiekalus
Kepame lauke Mėsos marinavimas: ekspertas įvardijo dažniausiai daromą klaidą ir pasidalijo netikėtais receptais
Kepame lauke Jei pabodo kepti šašlykai ir dešrelės ant laužo: 3 idėjos nemėsiškiems, bet sotiems grilio patiekalams
Pasiimkite iš vasaros viską Egzotiški mėsos marinavimo būdai: tailandietiškas, meksikietišas, japoniškas, turkiškas ir itališkas
Kepame lauke Grilio meistrės pasiūlymas: dešrelės keptos tortilijose su sūrio užtepėle ir barbekiu skonio salsos padažu
Kepame lauke Armėnų šefas sukritikavo lietuvių pamėgtą marinatą: jokiu būdu nereikėtų marinuoti majoneze
Kepame lauke Barbekiu diena: grilinimo tradicijos pasaulyje – nuo duobėje kepamo jaučio iki desertų gaminimo kepsninėje
Kepame lauke Nuo pyragų – iki gurmaniškų austrių: profesionalai pademonstravo, kaip išnaudoti visas griliaus galimybes
Kepame lauke Jei atrodo, kad vištiena jau nebegali nustebinti – greitas ir paprastas BBQ Mamos receptas nenuvils
Kepame lauke Glazūruoti vištienos sparneliai – tikra virtuvės bomba: pagaminti taip paprasta, o svečiai reikalaus dar
Kepame lauke Vaida Kurpienė – apie nedovanotinas lietuvių klaidas: mano, kad gamina sveikai, o iš tiesų mirtinai sau kenkia