Vilnius 24°
Kaunas 25°
Klaipėda 23°
Šiauliai 24°
Panevėžys 25°
Alytus 24°
Nida 21°
Raseiniai 24°
Utena 23°
Mažeikiai 25°
Biržai 24°
Kėdainiai 24°
Kiti miestai
Horoskopai
Paieška
Pranešti naujieną
LT
RU
EN
Kontaktai
Reklama
RU
Naujienos
Video
Verslas
Sportas
Veidai
Laisvalaikis
Projektai
Kita
Covid-19
Naujausios
Skaitomiausios
Lietuvoje
Užsienyje
Kriminalai
Nuomonių ringas
Politiko akimis
Pilietis
Teisė
Sveikata
Tyrimai
Melo detektorius
Demaskuok
Medijos Karas Propaganda
Miestai
Vilnius
Kaunas
Klaipėda
Šiauliai
Panevėžys
Alytus
Marijampolė
Utena
Telšiai
Tauragė
Palanga
Delfi Prenumerata
Delfi Plius
Verslas Plius
Login.lt
M360 Premium
Delfi Plius
Verslas Plius
LOGIN.LT
M360 Premium
Transliacijos
Laidos
Archyvas
24/7 kameros
Delfi TV
Naujausios
Transportas
Mano eurai
Bloomberg
M360
Energetika
NT
Nuomonės
Rinkos
Agro
Mokslas
Karjera
Auto
Būstas
Verslo požiūris
Login.lt
Krepšinis.lt
Futbolas
Tenisas
F-1
Auto ir motosportas
Kitos sporto šakos
Sporto pinigai
Lietuvos įžymybės
Užsienio žvaigždės
Kinas
Muzika
Įvairenybės
TV eteris
Gyvenimas
Kelionės
Maistas
Moterys
Šeima
Stilius
Grynas
Kultūra
Bored Panda
Letena
Kablys
Multimedija
Režimo bėgliai
Verslo požiūris
Sekant pinigus
Mergaitės taip nedaro
LOGIN konferencija
LOGIN pranešėjų įžvalgos
Receptų receptai
Sveikatos mitai
Daugiau šviesos
Studijos 2022
Atostogenas
Imuniteto gidas
Įveik erkes!
Kiekvienas gali
Investavimo akademija
Gyvenimas ant vandens
Likimo posūkiai
Rusija. Blogio veidai
Orai
Horoskopai
Receptai
Kryžiažodžiai
Fotogalerijos
Temos
Užsakomasis turinys
TV programa
Valiutų kursai
Maistas
Skonių naujienos
Sveikai gyventi gera
Produktų apžvalgos
Kur pavalgyti?
Eksperimentai virtuvėje
Naudingi patarimai
Daugiau
Lietuviški patiekalai
Pasaulio virtuvės
Kepame lauke
Laukinės Žąsys
Sveikas maistas
Kepame lauke
Eksperto patarimai, kaip paruošti burnoje tirpstančius šonkauliukus – tai pavyks ir neturintiems kepimo patirties
+ receptas
Patarė, kokias malkas naudoti, kad kepsniai ant grotelių įgautų salstelėjusį vaisių, kartumo poskonį ar tradicinio dūmo aromatą
Šefas pasakė, kaip greitai ir lengvai išsikepti dešreles ant grilio: pavyks visiems
Prabangi vakarienė namuose: patarė, kaip pagaminti midijas ir puode, ir ant grilio
Atėjus karštiems orams primena, kaip laikyti greitai gendančius maisto produktus
Delfi Plius
Katrina Abolinia, delfi.lv
Mėnesinių metu taip skauda, kad teko net kviesti greitąją pagalbą: ginekologė paaiškino, ką reikėtų daryti
Verslas Plius
Thomas Biesheuvel
Kasybos bendrovių prognozės nedžiugina, tačiau viena įmonė pasiryžusi pasipriešinti tendencijoms
Delfi Plius
Andrejus Kolesnikovas, delfi.lv
Putinas suka gaublį ne į tą pusę: Stalinas – ir tas savu laiku pripažino priešų galią
Delfi Plius
Jurga Grigienė
Ilgas darbas kompiuteriu šį rankos nervą gali pažeisti negrįžtamai: ko imtis, kad neprireiktų operacijos?
Delfi Plius
Justinas Arlauskas, Karolis Rėksnys
Aplink garsiausią Žemaitijos ežerą verda gyvenimas: veiklos ras net išrankiausi
Login.lt
Rusnė Valatkaitė
Saugumo ekspertai patarė, kaip susikurti slaptažodį, kurio niekas neatspėtų, ir kaip jo nepamiršti
(2)
Delfi Plius
Vytautė Merkytė
Lietuviai išdrįso pasidalinti savo vaikystės nuoskaudomis: psichologė įvardijo, kaip tėvai net neįtardami traumuoja vaikus
Verslas Plius
Lukas Miknevičius
Ką reikia žinoti, kad atliekų pristatymas į aikštelę netaptų galvos skausmu ir netikėtomis išlaidomis
Delfi Plius
Siddharth Philip ir Katie Linsell
Gresiantis streikas JK sutrikdys tarptautinę jūrų prekybą: mažmenininkai jau nerimauja
Delfi Plius
Parengė Giedrė Balčiūtė
Kuo seksas naudingas sveikatai ir kodėl kai kurios moterys nepatiria orgazmo: kai kurios aukščiausią tašką pasiektų vieninteliu būdu
(1)
Delfi Plius
Parengė Roma Macijauskaitė
Miegamajame stinga aistros? Pataria, kokie produktai stiprina libido, ir įspėja: kas gerina potenciją vyrams, nebūtinai padės moterims
(2)
Delfi Plius
Ainis Gurevičius
Antrajame pasauliniame kare baimę sėjo pačios pirmosios spec. pajėgos: elitinių vyrų dalinius pribaigė jų pačių generolai
Gudrybė, kaip paruošti vištieną ant grilio, kad ši išliktų sultinga
Kaip gaminti maistą ant žarijų, kad neprisivalgytume toksinų? Vieną klaidą daro daugelis
(1)
Šašlykų sezonas atidarytas: netikėtas produktas mėsą pavers sultinga ir minkšta
Kepame vištieną ant žarijų: 7 marinatai, kurie mėsą pavers sultinga ir minkšta
Kaip nesugadinti: sužinokite, kiek laiko ant grilio reikia kepti šašlykus, jautienos kepsnius, o kiek – vaisius ir daržoves
+ 3 grilio receptai
Grilio sezonui įsibėgėjant – tradiciniai šašlykai nebėra geidžiamiausias kepsnys ant žarijų
Tarptautinių BBQ varžybų šašlykų kategorijos nugalėtojų trejete – ir lietuvių komanda
(9)
Griežtas grilio entuziasto verdiktas: kepdami mėsą daugelis iki šiol daro neatleistiną klaidą
(6)
Išbandykite ant laužo virtos žuvienės receptą: namie virti nebenorėsite
(1)
Ekspertas įvardijo, kokias klaidas darydami sugadinate ant žarijų keptos mėsos patiekalus
Mėsos marinavimas: ekspertas įvardijo dažniausiai daromą klaidą ir pasidalijo netikėtais receptais
(3)
Čili ant grilio: ekspertas pasakojo, kaip pagaminti tobulą troškinį
Grilio ekspertas paaiškino, kaip iškepti kiaulienos šašlyką, kad mėsa liktų sultinga
+ kiaulienos šašlyko receptas
(1)
Šių vištienos sparnelių nereikės net marinuoti, o skonio nepamiršite niekada
(2)
Jei pabodo kepti šašlykai ir dešrelės ant laužo: 3 idėjos nemėsiškiems, bet sotiems grilio patiekalams
Ypatingai gardžios ir traškios vištienos blauzdelės pagal Alfą Ivanauską
Ekspertas atskleidė, kaip teisingai paruošti šašlykus: įvardijo esmines klaidas
(8)
Trašku išorėje ir tįstantis įdaras viduje: „Tacos“, įdaryti konservuotu tunu ir sūriu
Pyragas su pomidorais, kurį nesunkiai išsikepsite grilyje
Eksperto patarimai, po kurių mėsos niekada nebeperkepsite
(3)
Grilio patiekalų mylėtojams: vištienos ir daržovių iešmeliai su žemės riešutų padažu
(1)
Egzotiški mėsos marinavimo būdai: tailandietiškas, meksikietišas, japoniškas, turkiškas ir itališkas
Madingiausi šių metų grilio patiekalai
(1)
Sultingi jautienos šašlykai: privalote išbandyti
(1)
Grilio meistrės pasiūlymas: dešrelės keptos tortilijose su sūrio užtepėle ir barbekiu skonio salsos padažu
Armėnų šefas sukritikavo lietuvių pamėgtą marinatą: jokiu būdu nereikėtų marinuoti majoneze
(1)
136
Barbekiu diena: grilinimo tradicijos pasaulyje – nuo duobėje kepamo jaučio iki desertų gaminimo kepsninėje
Sveiki patiekalai be mėsos, kuriuos lengvai pasigaminsite ant grilio
Ant grilio keptas sūris: ar žinote, kokį geriausia pasirinkti?
Idėja savaitgaliui: jūros gėrybės grilyje
Pamirškite sausą šašlyką: kelios gudrybės ir visų laikų geriausias marinatas
367
Nustebinsite visus: siūlo neįprastą būdą panaudoti baklažanus
Nedovanotinos lietuvių klaidos, kurios kenkia tiek maisto skoniui, tiek sveikatai
105
Sužinoję šią gruzinų paslaptį, nuo šiol vištą kepsite tik taip
409
Nuo pyragų – iki gurmaniškų austrių: profesionalai pademonstravo, kaip išnaudoti visas griliaus galimybes
Jei atrodo, kad vištiena jau nebegali nustebinti – greitas ir paprastas BBQ Mamos receptas nenuvils
Glazūruoti vištienos sparneliai – tikra virtuvės bomba: pagaminti taip paprasta, o svečiai reikalaus dar
(1)
261
Valgymo lauke sezonas prasideda: maisto ekspertai siūlo išmėginti šį tą naujo
Vaida Kurpienė – apie nedovanotinas lietuvių klaidas: mano, kad gamina sveikai, o iš tiesų mirtinai sau kenkia
(2)
549
BBQ Mama užtikrina: šie šonkauliai taps vasaros hitu
Duoklė smaližiams: karamelizuoti ananasai su ledais
Grilinimo entuziastas siūlo kitokį burgerį, kuris maloniai nustebins kiekvieną
245
Žinomi žmonės grilio sezoną Vilniuje atidarė Monikos Liu koncertu ir išskirtinėmis vaišėmis
(1)
Amerikoje žaibiškai išpopuliarėjęs vištienos kepimo būdas: sultingi ketvirčiai – apelsinų sultyse
(2)
204
Priklausomybę sukeliantys vištienos sparneliai su barbekiu padažu
173
1
2