Vilnius 24°Kaunas 25°Klaipėda 23°Šiauliai 24°Panevėžys 25°Alytus 24°Nida 21°Raseiniai 24°Utena 23°Mažeikiai 25°Biržai 24°Kėdainiai 24°Kiti miestai
Horoskopai
  Paieška   Pranešti naujieną LT RU EN Kontaktai Reklama
Naujienos Lietuvoje ir pasaulyje
  • RU
  • Naujienos
  • Video
  • Verslas
  • Sportas
  • Veidai
  • Laisvalaikis
  • Projektai
  • Kita
Covid-19 Naujausios Skaitomiausios Lietuvoje Užsienyje Kriminalai
Nuomonių ringas Politiko akimis Pilietis Teisė Sveikata

Tyrimai

Melo detektorius Demaskuok Medijos Karas Propaganda

Miestai

Vilnius Kaunas Klaipėda Šiauliai
Panevėžys Alytus Marijampolė Utena
Telšiai Tauragė Palanga

Delfi Prenumerata

Delfi Plius Verslas Plius Login.lt M360 Premium
Delfi Plius Verslas Plius LOGIN.LT M360 Premium
Transliacijos Laidos Archyvas 24/7 kameros Delfi TV
Naujausios Transportas Mano eurai Bloomberg M360
Energetika NT Nuomonės Rinkos Agro
Mokslas Karjera Auto Būstas Verslo požiūris
Login.lt
Krepšinis.lt Futbolas Tenisas F-1
Auto ir motosportas Kitos sporto šakos Sporto pinigai
Lietuvos įžymybės Užsienio žvaigždės Kinas
Muzika Įvairenybės TV eteris
Gyvenimas Kelionės Maistas Moterys Šeima
Stilius Grynas Kultūra Bored Panda Letena
Kablys
Multimedija Režimo bėgliai Verslo požiūris Sekant pinigus Mergaitės taip nedaro
LOGIN konferencija LOGIN pranešėjų įžvalgos Receptų receptai Sveikatos mitai Daugiau šviesos
Studijos 2022 Atostogenas Imuniteto gidas Įveik erkes! Kiekvienas gali
Investavimo akademija Gyvenimas ant vandens Likimo posūkiai Rusija. Blogio veidai
Orai Horoskopai Receptai
Kryžiažodžiai Fotogalerijos Temos
Užsakomasis turinys TV programa Valiutų kursai
  • Maistas
  • Skonių naujienos
  • Sveikai gyventi gera
  • Produktų apžvalgos
  • Kur pavalgyti?
  • Eksperimentai virtuvėje
  • Naudingi patarimai
  • Daugiau
    • Lietuviški patiekalai
    • Pasaulio virtuvės
    • Kepame lauke
    • Laukinės Žąsys
    • Sveikas maistas

Kepame lauke

Eksperto patarimai, kaip paruošti burnoje tirpstančius šonkauliukus – tai pavyks ir neturintiems kepimo patirties + receptas

Patarė, kokias malkas naudoti, kad kepsniai ant grotelių įgautų salstelėjusį vaisių, kartumo poskonį ar tradicinio dūmo aromatą

Šefas pasakė, kaip greitai ir lengvai išsikepti dešreles ant grilio: pavyks visiems

Prabangi vakarienė namuose: patarė, kaip pagaminti midijas ir puode, ir ant grilio

Atėjus karštiems orams primena, kaip laikyti greitai gendančius maisto produktus

Delfi Plius Katrina Abolinia, delfi.lv

Mėnesinių metu taip skauda, kad teko net kviesti greitąją pagalbą: ginekologė paaiškino, ką reikėtų daryti

Verslas Plius Thomas Biesheuvel

Kasybos bendrovių prognozės nedžiugina, tačiau viena įmonė pasiryžusi pasipriešinti tendencijoms

Delfi Plius Andrejus Kolesnikovas, delfi.lv

Putinas suka gaublį ne į tą pusę: Stalinas – ir tas savu laiku pripažino priešų galią

Delfi Plius Jurga Grigienė

Ilgas darbas kompiuteriu šį rankos nervą gali pažeisti negrįžtamai: ko imtis, kad neprireiktų operacijos?

Delfi Plius Justinas Arlauskas, Karolis Rėksnys

Aplink garsiausią Žemaitijos ežerą verda gyvenimas: veiklos ras net išrankiausi

Login.lt Rusnė Valatkaitė

Saugumo ekspertai patarė, kaip susikurti slaptažodį, kurio niekas neatspėtų, ir kaip jo nepamiršti  (2)

Delfi Plius Vytautė Merkytė

Lietuviai išdrįso pasidalinti savo vaikystės nuoskaudomis: psichologė įvardijo, kaip tėvai net neįtardami traumuoja vaikus

Verslas Plius Lukas Miknevičius

Ką reikia žinoti, kad atliekų pristatymas į aikštelę netaptų galvos skausmu ir netikėtomis išlaidomis

Delfi Plius Siddharth Philip ir Katie Linsell

Gresiantis streikas JK sutrikdys tarptautinę jūrų prekybą: mažmenininkai jau nerimauja

Delfi Plius Parengė Giedrė Balčiūtė

Kuo seksas naudingas sveikatai ir kodėl kai kurios moterys nepatiria orgazmo: kai kurios aukščiausią tašką pasiektų vieninteliu būdu  (1)

Delfi Plius Parengė Roma Macijauskaitė

Miegamajame stinga aistros? Pataria, kokie produktai stiprina libido, ir įspėja: kas gerina potenciją vyrams, nebūtinai padės moterims  (2)

Delfi Plius Ainis Gurevičius

Antrajame pasauliniame kare baimę sėjo pačios pirmosios spec. pajėgos: elitinių vyrų dalinius pribaigė jų pačių generolai

Gudrybė, kaip paruošti vištieną ant grilio, kad ši išliktų sultinga

Kaip gaminti maistą ant žarijų, kad neprisivalgytume toksinų? Vieną klaidą daro daugelis (1)

Šašlykų sezonas atidarytas: netikėtas produktas mėsą pavers sultinga ir minkšta

Kepame vištieną ant žarijų: 7 marinatai, kurie mėsą pavers sultinga ir minkšta

Kaip nesugadinti: sužinokite, kiek laiko ant grilio reikia kepti šašlykus, jautienos kepsnius, o kiek – vaisius ir daržoves + 3 grilio receptai

Grilio sezonui įsibėgėjant – tradiciniai šašlykai nebėra geidžiamiausias kepsnys ant žarijų

Tarptautinių BBQ varžybų šašlykų kategorijos nugalėtojų trejete – ir lietuvių komanda (9)

Griežtas grilio entuziasto verdiktas: kepdami mėsą daugelis iki šiol daro neatleistiną klaidą (6)

Išbandykite ant laužo virtos žuvienės receptą: namie virti nebenorėsite (1)

Ekspertas įvardijo, kokias klaidas darydami sugadinate ant žarijų keptos mėsos patiekalus

Mėsos marinavimas: ekspertas įvardijo dažniausiai daromą klaidą ir pasidalijo netikėtais receptais (3)

Čili ant grilio: ekspertas pasakojo, kaip pagaminti tobulą troškinį

Grilio ekspertas paaiškino, kaip iškepti kiaulienos šašlyką, kad mėsa liktų sultinga + kiaulienos šašlyko receptas (1)

Šių vištienos sparnelių nereikės net marinuoti, o skonio nepamiršite niekada (2)

Jei pabodo kepti šašlykai ir dešrelės ant laužo: 3 idėjos nemėsiškiems, bet sotiems grilio patiekalams

Ypatingai gardžios ir traškios vištienos blauzdelės pagal Alfą Ivanauską

Ekspertas atskleidė, kaip teisingai paruošti šašlykus: įvardijo esmines klaidas (8)

Trašku išorėje ir tįstantis įdaras viduje: „Tacos“, įdaryti konservuotu tunu ir sūriu

Pyragas su pomidorais, kurį nesunkiai išsikepsite grilyje

Eksperto patarimai, po kurių mėsos niekada nebeperkepsite (3)

Grilio patiekalų mylėtojams: vištienos ir daržovių iešmeliai su žemės riešutų padažu (1)

Japoniškas yakitori marinatas Itališkas žolelių marinatas

Egzotiški mėsos marinavimo būdai: tailandietiškas, meksikietišas, japoniškas, turkiškas ir itališkas

Madingiausi šių metų grilio patiekalai (1)

Sultingi jautienos šašlykai: privalote išbandyti (1)

Grilio meistrės pasiūlymas: dešrelės keptos tortilijose su sūrio užtepėle ir barbekiu skonio salsos padažu

Armėnų šefas Levonas Armėniškos virtuvės paslaptys Armėniškos virtuvės paslaptys

Armėnų šefas sukritikavo lietuvių pamėgtą marinatą: jokiu būdu nereikėtų marinuoti majoneze (1) 136

Barbekiu diena: grilinimo tradicijos pasaulyje – nuo duobėje kepamo jaučio iki desertų gaminimo kepsninėje

Sveiki patiekalai be mėsos, kuriuos lengvai pasigaminsite ant grilio

Ant grilio keptas sūris: ar žinote, kokį geriausia pasirinkti?

Idėja savaitgaliui: jūros gėrybės grilyje

Pamirškite sausą šašlyką: kelios gudrybės ir visų laikų geriausias marinatas 367

Nustebinsite visus: siūlo neįprastą būdą panaudoti baklažanus

Nedovanotinos lietuvių klaidos, kurios kenkia tiek maisto skoniui, tiek sveikatai 105

Viščiukas tabaka pagal Tomą Petrylą Viščiukas tabaka pagal Tomą Petrylą Viščiukas tabaka pagal Tomą Petrylą

Sužinoję šią gruzinų paslaptį, nuo šiol vištą kepsite tik taip 409

Nuo pyragų – iki gurmaniškų austrių: profesionalai pademonstravo, kaip išnaudoti visas griliaus galimybes

Jei atrodo, kad vištiena jau nebegali nustebinti – greitas ir paprastas BBQ Mamos receptas nenuvils

Glazūruoti vištienos sparneliai – tikra virtuvės bomba: pagaminti taip paprasta, o svečiai reikalaus dar (1) 261

Valgymo lauke sezonas prasideda: maisto ekspertai siūlo išmėginti šį tą naujo

Vaida Kurpienė – apie nedovanotinas lietuvių klaidas: mano, kad gamina sveikai, o iš tiesų mirtinai sau kenkia (2) 549

BBQ Mama užtikrina: šie šonkauliai taps vasaros hitu

Duoklė smaližiams: karamelizuoti ananasai su ledais

Grilinimo entuziastas siūlo kitokį burgerį, kuris maloniai nustebins kiekvieną 245

Žinomi žmonės grilio sezoną Vilniuje atidarė Monikos Liu koncertu ir išskirtinėmis vaišėmis (1)

Amerikoje žaibiškai išpopuliarėjęs vištienos kepimo būdas: sultingi ketvirčiai – apelsinų sultyse (2) 204

Priklausomybę sukeliantys vištienos sparneliai su barbekiu padažu 173

1 2
Sekite DELFI
REKLAMA KONTAKTAI PRIVATUMAS KARJERA
en.delfi.lt ru.delfi.lt pl.delfi.lt delfi.ee rus.delfi.ee delfi.lv ru.delfi.lv

UAB DELFI Gynėjų g. 16, 01109 Vilnius +37052045400 info@delfi.lt
© 1999-2022 DELFI. Visos teisės saugomos.