Jums reikės:

  • 1 daržovių sultinio kubelio
  • 1 pundelio bok choy (kininio bastučio)
  • 1 lapinio kopūsto šakelės (Kale)
  • 2 citrinžolių
  • 1 morkos
  • Imbiero
  • 1 jelapeno
  • Sojos padažo
  • Balzaminio acto
  • 400 g smulkintos kiaulienos
  • 0.5 citrinos
  • Saujelės česnako laiškų
  • 1 kiaušinio1 česnako skiltelės
Ali Gadžijevas ir Gian Luca Demarco


Stambiai supjaustyti bok choy ir lapinį kopūstą. Šiaudeliais supjaustyti morką. Susmulkinti citrinžoles.

Užvirinti vandenį su sultinio kubeliu ir įdėti 1 cm dydžio imbiero gabalėlį ir perpjautą pusiau jelapeną.

Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi dėti citrinžoles, lapinį kopūstą, bok choy, užpilti šlakelį sojų padažo ir šlakelį balzaminio acto. Šiek tiek apkepinti ir sudėti į puodą.

Apkepinti morkas ir taip pat suberti į puodą.
Smulkintą kiaulieną sumaišyti su pusės citrinos sultimis, šiek tiek tarkuoto imbiero, smulkintais česnako laiškais, kiaušiniu, druska ir pipirais. Suformuoti mažus kukulius.
Įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi apkepinti smulkintą česnaką, tuomet sudėti kukulius ir apkepti iš visų pusių. Tuomet įpilti šlakelį sojos ir sultinio, kad apsemtų iki pusės. Patroškinti, kol pilnai iškeps.

Serviruojant pirma į dubenį dėti kukulius ir užpilti sultiniu su daržovėmis.

Azijietiška sriuba su mėsos kukuliais
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)