Kaip kalėdinio himno autorius Marijonas Mikutavičius mokosi būti tobulu tėčiu ir kokią dovaną svajoja gauti šiemet? Kokia vestuvinė dovana labiausiai nustebino aktorių Giedrių Savicką, kuris net filmuodamasis laidoje nuolat kalbėjo, kaip smarkiai myli savo žmoną. Darni ir triukšminga įtakingiausio Lietuvos žurnalisto Edmundo Jakilaičio ir Rasos Jakilaitienės šeima prie Kalėdų stalo – apie gyvenimą, vaikus, šventes ir tradicijas. O prieš pat Naujuosius – ypatingas pokalbis Beatos virtuvėje su LR Prezidente Dalia Grybauskaite – apie naujai išbandytus šventinius receptus, pomėgį dovanoti ir įkvėpimą didžiuotis savo šalimi kasdien.

Beata Nicholson ir Marijonas Mikutavičius

Jau šį penktadienį LRT televizijos laidoje „Beatos virtuvė“ prasideda didžiųjų metų švenčių maratonas, TV žiūrovams pasiūlysiantis gerų emocijų ir įkvepiančių pokalbių su visiems žinomais žmonėmis ir dovanosiantis skaniausių šventiškų receptų ir idėjų, kaip pasipuošti savo namus ar ką padovanoti.

Kviesdama ruoštis šventėms B. Nicholson dalijasi viena valgomųjų dovanų idėja – sausainiai su šokolado gabaliukais nesudėtingi pagaminti, o sužavi ir vaikus, ir suaugusiuosius. Gražiai supakavus – tai puikiausia dovana kolegai, mokytojai ar seneliui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)