Reikės:

  • Aliejaus (kepti)
  • 300 g sojų faršo
  • 1 stiklainiuko trintų pomidorų padažo
  • 200 g konservuotų kukurūzų
  • 300 g konservuotų raudonųjų pupelių
  • 1 šaukštelio maltų kalendrų
  • 1 šaukštelio aitriųjų paprikų
  • 1 šaukštelio saldžiųjų paprikų
  • 1–2 šaukštų marinuotų Chalapos aitriųjų paprikų
  • 1 ilgavaisio agurko (patiekti)
  • 100 g grietinės


Gaminimas:

1. Storų sienų puode įkaitinkite aliejų, suberkite neatšildytą sojų faršą ir pakepinkite. Supilkite trintų pomidorų padažą ir išmaišykite.

2. Suberkite kukurūzus, pupeles ir prieskonius. Taip pat sudėkite ir marinuotas Chalapos aitriąsias paprikas. Išmaišykite ir užvirinkite. Sumažinkite kaitrą ir kaitinkite dar 3–4 min.

3. Ilgavaisį agurką supjaustykite nedideliais gabaliukais ir patiekite kartu su aitriųjų paprikų sriuba-troškiniu bei grietine.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)